Beyoncé släpper kollektion med mammakläder

Beyoncé vill nu släppa en egen kollektion mammakläder uppger The Daily Mail. Men spekulationerna om stjärnans egen babybula fortsätter intressera bloggare runt världen. 

Sångerskan, designern och skådespelerskan Beyoncé, som tillsammans med sin mamma driver modehuset House of Deréon, planerar att släppa en egen kollektion mammakläder, skriver The Daily Mail. För tidningen Harper's Bazaar berättar hon att hon älskar att "designa looks som får mig att känna mig cool och sexig även om jag är gravid".

Stjärnans förstfödda är beräknad att se världens ljus i februari. Nyheten om graviditeten slog ner som en bomb i nöjesvärlden i augusti, när hon iklädd en orangefärgad one shoulder Lanvin-blåsa, på MTV:s röda matta visade upp en rejält tilltagen mage. Några dagar senare verkade magen ha minskat i omfång när Beyoncé tillsammans med maken Jay-Z fotograferades på badsemester i Kroatien. Spekulationerna om att hon skulle ha burit en magprotes på MTV-galan för att stjäla fokus satte omedelbart igång, skriver The Daily Mail. Och nu har Beyoncés mage hamnat i fokus igen. På australiensisk tv syntes hon i söndags med en söt bula som mystiskt rörde på sig då hon satt ner, och som vek sig dubbel när stjärnan steg upp.

Enligt Daily Mail är förklaringen klänningens material som skapar illusionen av att magen rör på sig. De mest konspiratoriska bloggarna hävdar dock enligt tidningen, att stjärnan inte alls är gravid utan bär en protes medan en surrogatmamma bär på det riktiga barnet.

Beyoncé själv har inte uttalat sig angående de minst sagt annorlunda anklagelserna, men berättar i  novembernumret av Harper's Bazaar att hon länge planerade det perfekta ögonblicket att berätta den glada nyheten för världen.   

Se bilderna från tv-intervjun här.   

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN