Kändisarnas knasigaste skönhetsknep avslöjade!

1 av 2 | Foto: Penélope Cruz.
NÖJE

När man tröttnat på krämer och kurer finns det mer eller mindre bra husmorstips att ta till. Hollywoods kändisar är gärna först ut med det senaste, och knasigaste. Utföres på egen risk!

Motar rynkor med ormgift

Nya studier hävdar att ormgift är det vassaste vapnet mot rynkor, då det likt botox verkar paralyserande för ansiktets muskler. Enligt vittnen ska Gwyneth Paltrow, 39,  ha lämnat hudvårdssalongen Soya Dakar med ormgiftskrämen Synake i handen.

Foto: Gwyneth Paltrow.

– Hon är ett stort fan av krämen, den håller hennes ansikte ungt, säger en källa till Daily Mail.

Badar i vin

Någonsin undrat vad du ska göra av vinflaskan som stått öppen ett par dagar? ”Desperate housewives”-stjärnan Teri Hatcher, 46, har en bra idé.

– En vän till mig som är kemist tipsade mig om att aldrig hälla ut överblivet vin eftersom det innehåller så många bra hudvårdande, exfolierande egenskaper och antioxidanter. Jag häller vinet i badet, säger hon till sajten Contact Music.

Maxar sömnen

Fortfarande trött och sliten efter åtta timmars sömn per natt? Gör som Penélope Cruz, 37, och testa femton.

– Folk frågar alltid om jag bantar, men jag har aldrig bantat. En ordentlig sömn är det enda jag behöver för att se bra ut, säger hon.

  Hormoner för håret

Ett riktigt tjockt hårsvall drömmer vi väl alla om. Skådespelerskan Molly Sims, 38, har en lite annorlunda metod för att få resultat:

– Jag använder fertilitetstabletter för att göra mitt hår tjockare, avslöjar hon för People Magazine.

  Tejp som rengöring

Lady Gaga, 25, sminkar sig inte som alla andra och tar inte heller bort sminket som

vi andra. För att få bort lagren av glittermakeup, svart eyeliner och lösögonfransar använder Gaga remsor av tejp avslöjar hennes makeupartist Kabuki för amerikanska Glamour.

  Fixar fötterna med fisk

När Jessica Simpson, 31, besökte Japan senast testade hon en så kallad fiskpedikyr, då man sänker ner fötterna i en pool med vatten medan små fiskar nafsar bort död hud.

– Jag var så rädd så att jag nästan kissade ner min kimono, berättar stjärnan i sitt tv-program ”The price of beauty”.

  Koll på budgeten

Kim Kardashian, 30, badar i designerkläder och märkessmink, men tvekar ändå inte att spara in på småslantarna när hon kan.

– Du kan använda det papper som man har för att täcka toalettsitsen på offentliga toaletter som blottingpaper i ansiktet, det är i princip samma material och det är gratis, tipsar hon på sin hemsida.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode