Caroline Winberg är singel

”Det är tyvärr slut”

1 av 2 | Foto: IBL
Caroline Winberg är singel.
NÖJE

Sonen föddes för tre år sedan. Men nu har svenska supermodellen Caroline Winberg och Wyton Fauré gått skilda vägar.

– Det är tyvärr slut, säger hon till Nöjesbladet.

Det var i januari 2015 som svenska supermodellen och ”Victoria’s Secret- profilen” Caroline Winberg, 32, avslöjade att hon och kärleken Wynton Fauré, som har två döttrar sedan tidigare, skulle bli föräldrar. På Elle-galan samma år visade hon upp sin babykula med pojkvännen vid sin sida.

I juni 2015 födde Caroline en son, och i samma veva publicerade hon en bild på Instagram på ett par bebisfötter med den glada bildtexten: ”Vår lilla pojke har äntligen anlänt”.

Inte längre ett par

Sedan dess har Caroline hållit en låg profil gällande privatlivet. Men nu kan Nöjesbladet avslöja att Caroline och Wynton inte längre är ett par. På årets Elle-gala kom hon arm i arm på röda mattan med en kvinnlig modellkollega och senare på kvällen förklarade Caroline att hon och Wynton gått skilda vägar.

– Jag är här själv. Jag bor här på Grand Hôtel och min son är uppe på rummet med min mamma, säger Caroline.

När Nöjesbladet frågar var hennes pojkvän är så erkänner hon:

– Det är tyvärr slut. Jag vill inte säga mer än så, förklarar hon.

Sågs ihop i juni

Hur länge hon levt som singel berättar inte Caroline, men så sent som i juni kom hon och Wynton, som är konsult inom affärsflygsbranschen, tillsammans till en hästpolotävling i London.

Caroline är en av Sverige mest framgångsrika fotomodeller och har gjort kampanjer för världens största modehus, såsom Versace, Valentino och Dolce & Gabbana. Hon har även varit programledare för ”Top Model”. För fyra år sedan var hon också en av sommarpratarna i ”Sommar i P1”.

Kändisparen som skilde sig 2017 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM