Så föddes onepiece

avNina Johansson

NÖJE

Det perfekta mysplagget är norskt

1 av 2
Sångerskan Natasha Bedingfield matchar sin onepiece med högklackat.

Såhär när 2011 just tagit slut känns det inte mer än rätt att ställa några snabba frågor till mannen som skapat 2011-års största klädsnackis. Thomas Adams, vd för norska Onepiece.

Hur gick det här till?

– Jag och mina kompisar Knut och Henrik satt och funderade på hur man skulle få till det perfekta mysplagget utan att för den sakens skull se ut som om man var på väg till gymmet.

Någon kom på ”varför inte sy ihop en sweatshirt med ett par mysbrallor så slipper man den tajta resåren i midjan!” och så kom någon annan på ”låt oss göra den så stor att ingen kan komma på tanken att träna i den” – så var onepiecen född!

Trodde ni att den skulle bli så omtalad att självaste Kate Moss skulle dra den på sig?

– Vi är precis lika överraskade som alla andra! Där ser man vilken makt en del bloggar kan ha. Onepiecen har ju fått lika många följare som hatare.

Vad vill ni säga till alla som hatar den?

– Våga vara spontan, slopa din seriositet och försök att inte vara så cool hela tiden. Släpp guarden. Men, haters will always be haters. Tills de provar en själva, såklart!

Många kändisar använder ert plagg, vem skulle du vilja se i en onepiece?

– Jag skulle älska att se er kung, Carl XVI Gustaf och hela hans familj rocka sina onepieces under storhelgen! Gott nytt år!

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode