Charlotte om nya kärleken Anders: ”Jag är så lycklig”

Perrelli om nya kärleken: ”Vi ses hela tiden”

1 av 3 | Foto: Stefan Mattsson
”Hoppas att han kommer” Om nya pojkvännen Anders Jensen kommer till Malmö för att stötta Charlotte återstår att se. ”Jag hoppas det men han är inte så van vid media”, säger sångerskan.

Nya kärleken är ett stort stöd när Charlotte Perrelli gör comeback.

Hon är tillbaka på schlager­scenen – och nykär.

Efter skilsmässan med Nicola Perrelli, som gick igenom 2010, har Charlotte Perrelli, 37, funnit kärleken i Anders Jensen, 34.

– Det var inte jag som var den drivande, eller jag som tog kontakt. Jag visste inte att hans fanns. Men jag kände snabbt att vi hade mycket gemensamt, vi kan skratta ihop. Han är väldigt intelligent och har fötterna på jorden.

”Inget triangeldrama”

Sist Charlotte Perrelli tävlade i Melodifestivalen 2008 levde hon i ett turbulent förhållandet med Nicola Perrelli.

– Det känns jätteskönt att kunna fokusera på det positiva nu, förra gången var det precis tvärtom. Det var länge sedan jag kände mig så här glad, harmonisk och trygg. Jag känner ett inre lugn, så allt står inte och faller med Melodifestivalen, säger Charlotte.

Sångerskans nya pojkvän ligger i dagsläget i skilsmässa med TV4- profilen Suzanne Sjögren som han gifte sig med 2009.

– Det är inget triangeldrama, han har varit separerad i ett år och hon har också gått vidare. Så det är inga konstigheter.

Paret är inte sambos – ännu.

– Men vi träffas hela tiden, så fort vi får möjlighet. Det blir så när man tycker det är mysigt och vill tillbringa tid tillsammans.

Låten liknar livet

Och lustigt nog handlar girl power-låten ”The girl” om just det hon går i genom.

– Låten beskriver där jag har varit och där jag nu är, och det hade jag ingen aning om när jag fick låten. Det är jättespejsat, shit vad märkligt det är. Jag är så lycklig, och det vill jag visa.

ARTIKELN HANDLAR OM