Här är Mette-Marits syndiga solsemester

Av: Mirja Ljunggren

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5 | Foto: STELLA PICTURES
Mette-Marit förpestade luften medan Haakon fyllde på med H2O.

Sonja drog på sig bikinin, kronprins Haakon förvandlades till blötdjur och Mette-Marit tog sig ett bloss – här är de avslöjande bilderna från den norska kunga­familjens stekmester i Medelhavet.

De norska kungligheterna vet hur man njuter av livets goda i bästa jet set-stil. Under en soldränkt familjesemester samsades tre generationer kungligheter om det generösa utrymmet ombord på det stora norska kungaskeppet Norge som är drygt 80 meter långt och mer än elva meter bred.

Tog sig ett kungligt bloss

Bikiniklädda drottning Sonja, 74, och svärdottern Mette-Marit, 38, svalkade gärna av sig i Medelhavet utanför den franska ön Korsika.

På stranden fanns förstås alla nödvändigheter man kan begära i form av solstolar, parasoll och en stor kylväska och Mette-Marit, som tidigare har kritiserats för sin rökning, kunde inte låta bli att ta sig några bloss uppe på land.

Lekte i sanden

Kronsessans make Haakon som är känd för att vara en sportig och aktiv lirare  greppade villigt surfingbrädan och lekte i sanden tillsammans med barnen. Tvåbarnspappan – som för övrigt fyller 39 år i dag fredagen den 20 juli  – gillar att hålla sig i trim och beroende på säsong ägnar han sig gärna även åt klassiskt kungliga aktiviteter som segling och skidåkning.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN