– Whitney var kär i Michael

Publicerad 2012-03-04

Nära vännen avslöjar världsstjärnornas hemliga kärlek till varandra. ”Han var för blyg”.

KYSSTES Michael Jackson och Whitney Houston delade en passionerad kyss en gång, men något mer blev det tyvärr inte för det hemliga kärleksparet.
Foto: All Over Press

Whitney Houston och Michael Jackson – två världsstjärnor som gick bort alldeles för tidigt.

Nu hävdar artisternas gemensamma vän, musikproducenten David Gest, 58, att de dessutom var hemligt förälskade i varandra.

David säger att Michael Jackson ville inleda en relation med Whitney – men var ”för blyg” för att ta första steget.

– Hon älskade verkligen Michael och han avgudade henne. Michael berättade för mig att de kysstes passionerat en gång, och hon har berättat att hon var väldigt kär i honom, säger David Gest till The Sun.

– Jag tror att hon verkligen ville gifta sig med honom, men även om han var intresserad så var han alldeles för blyg.

David – tidigare gift med Liza Minelli – såg Whitney Houston uppträda i Köpenhamn förra året och uppger att hans ”hjärta blödde” av hennes svaga skick.

– Om Whitney hade blivit tillsammans med Michael tror jag att hon varken skulle ha börjat med droger eller blivit halvt enstöring, säger han.

Bobbi Kristina mår bättre

Nu kommer rapporter om att Bobbi Kristina, 18 — som varit helt nedbruten efter mammans död — börjar återhämta sig så smått.

— Hon mår okej. Hon har naturligtvis en hel del att ta itu med fortfarande, men det blir lite bättre för varje dag. Det är bra för henne att få vara hemma i Atlanta igen, säger en person nära familjen till tidningen People.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln