Här festar de hos Lill-Babs

NÖJE

Bjöd hem Diggiloo-gänget på party i Järvsö

1 av 4 | Foto: TJEJMAFFIAN “Wow, vilken tjejmaffia, utbrister Lasse Holm”. I natt festade han med Nanne Grönvall, Barbro “Lill-Babs” Svensson och Lotta Engberg hemma hos Lill-Babs i Järvsö.

Allsång, vin och skratt.

I natt festade kändisarna hemma hos Lill-Babs i Järvsö.

– Det är svårt att gå hem, säger Lasse Holm.

Först satt hon i publiken och efter gårdagens Diggiloo-föreställning i Järvsö bjöd Barbro “Lill-Babs” Svensson hem hela artistensemblen på fest.

– Hej tjejer och killar. Jag är jätteglada att ni har kommit hit, säger Lill-Babs och skålar med sitt vinglas.

“En bonnatjej”

I trädgården bakom artistens timmerhus i Järvsö minglade och skålade bland andra Lasse Holm, Linda Bengtzing, Måns Zelmerlöw, Molly Sandén, Nanne Grönvall, Lotta Engberg, Thomas Pettersson, Stefan Arwidsson, Kim Strandberg och Magnus Johansson till sent i natt.

– Det är svårt att gå hem, vi har så mycket att prata om. Jag har ju känt Barbro sedan 1966 och hon är en underbar och generös person. En skön bonnatjej som har jobbat med alla stora, säger Lasse Holm.

På plats fanns även Lill-Babs döttrar Malin Berghagen och Monica Svensson. Uppdukat på borden fanns snacks, godis och friterade tunnbröd.

Allsången ekade

– Det är otroligt mysigt här. Hade det varit varmare kunde det ha blivit ett dopp i poolen, säger Måns Zelmerlöw som sitter vid den sprakande brasan i poolrummet.

– Hon bor verkligen jättefint, det är så kul att få komma hit, säger Linda Bengtzing.

När Aftonbladet lämnar festen sent i natt sjunger Lill-Babs en av sina stora hits, den svenska versionen av Nat King Cole-låten “Välkommen gröna, granna, sköna, sanna sommar”.

Allsången ekar mellan murväggarna.