Nu har Jockiboi hittat kärleken

avJonna Säll

NÖJE

Nu är det slutfestat för skandalmakaren

1 av 3 | Foto: PRIVAT
Nu är det slut på det vilda livet för partyprinsen från ”Kungarna av Tylösand”. Kärleken till Jonna har fått honom att byta ut baren mot gymmet.

Partyprinsen från Kanal 5:s ­realityserie ”Kungarna av Tylösand” har funnit ­kärleken.

Efter år i dimman med oräkneliga skandaler har Joakim ”Jockiboi”­ Berg, 27, hittat sin drömtjej i studenten Jonna Lundell, 21.

– Vi träffades när hon var statist under första säsongen av min serie ”Jockiboi och hans vänner show”. Jag tyckte att hon var snygg men vi blev inte ett par direkt utan det har växt fram och jag ångrar det inte en minut, säger Joakim Berg.

Sedan ett halvår tillbaka bor de tillsammans i Norrköping.

– Jag har inte haft en flickvän på länge, men det var värt att vänta i stället för att gå in korta förhållanden som inte håller. Jonna är omtänksam, lojal och stöttar mig i ­livet. 

Är 20 kg lättare

Hans tidigare stökiga liv som kantats av alkohol, drogmissbruk och vilt festande har nu förvandlats till Svenssonliv med både hund och sambo.

– Jag har faktiskt inte festat på en och en halv månad.

Den nya återhållsamma livsstilen har även givit resultat på midjemåttet.

– Innan ”Kungarna av Tylösand” var jag jättevältränad, sedan förstörde jag allt med att vara med där, leva osunt och dricka massa alkohol. Det är sjukt att det man byggt upp under så många år kan förstöras så snabbt. Fram till nu har jag undvikit speglar men nu kan jag äntligen se mig i spegeln och vara nöjd, säger han.

Med 20 kilos viktminskning mår han nu bättre än någonsin.

– Jag har nog ersatt missbruket med träning. Jag är på gymmet väldigt mycket och det har givit ­resultat.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!