Klick!

Uppgifter: Skådisens pojkvän ex-gängmedlem

Av: 

Hannes Lundberg Andersson

NÖJE

Lupita Nyong'o vann en Oscar – nu dejtar hon världskände rapparen K'Naan

Lupita Nyong'o är tillsammans med en före detta våldsam gängmedlem.

– Jag lärde mig att skjuta med pistol när jag var typ nio år, har pojkvännen, världskände rapparen K'Naan, sagt enligt Radaronline.

Tidigare i veckan spekulerades det i att skådespelarna Lupita Nyong'o, 31, och Michael Fassbender, 36, funnit varandras kärlek. Det ska ha varit under de intensiva våldtäktsscenerna mellan dem i den flerfaldigt Oscarbelönade ”12 years a slave”.

Men nu kan det bli problem i kärleksnästet. Enligt Radaronline är Nyong'o nämligen tillsammans med den somalisk-kanadensiske rapparen K'Naan – en före detta gängmedlem med flera domar i bagaget. Paret sågs tillsammans, hållandes om varandra, efter Oscargalan i söndags.

K'Naan, som egentligen heter Keinan Warsame, föddes i Somalia men flydde till Kanade på 1990-talet. I Somalia såg K'Naan sina vänner dödas, i det som snart skulle bli ett blodigt inbördeskrig.

Tillvaron i Kanada blev inte så säker den heller. K'Naan bodde i ett tufft område i Toronto och blev med i ett kriminellt gäng.

Enligt flera källor greps han ett dussintal gånger under sin tid i gänget. Skjutvapen ska ha varit inblandade vid minst ett tillfälle, skriver Radaronline.

– Jag lärde mig att skjuta med pistol när jag var typ nio år, har K'Naan sagt.

– Som tur är var jag aldrig ute och dödade folk. Vi sicksackade gatorna för att fly från de som försökte döda oss.

Nu befinner sig K'Naan visserligen långt från kriminaliteten i Toronto och kriget i Somalia. Främst är han känd för sin världskarriär som rappare, med flera stora samarbeten på cv:t. Bland annat gjorde han Coca-Colas låt vid fotbolls-VM i Sydafrika 2010. Dessutom har han jobbat med David Guetta.

Han har bland annat spelat i Sverige.

ANNONS EXTERN LÄNK

SISTA CHANSEN – Jätterea på super-tv:n från LG. Spara över 8000 kr! Köp här.

Komplett.se

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!