Benjamin: ”Det gör så jävla ont”

Svåra smärtan tvingade honom till sjukhus.

Men Benjamin Wahlgren-Ingrosso vägrar ändra fredagens dansnummer i ”Let's dance”.

– Ibland får jag inte upp fötterna för att det gör så jävla ont, säger han.

En inflammerad höft.

Benjamin Wahlgren-Ingrosso, 16, kämpar mot svåra smärtor inför fredagens direktsändning av ”Let's dance” i TV4. På grund av det hårda träningsschemat har han överansträngt höften och fått en inflammation i musklerna.

– Det var i måndags som det började göra ont. Sedan blev det värre och värre, i går gick det inte att dansa tillslut, säger han.

I stället blev han och danspartnern Sigrid Bernson, 25, tvungna att åka till sjukhus.

– Jag fick en spruta och smärtstillande. Så det är förhoppningsvis på väg att bli bättre. Just nu gör det rätt ont, men det är bättre än i går, säger han.

”Inte fega ur”

Under onsdagens repetitioner var det länge osäkert om Benjamin Wahlgren-Ingrosso skulle kunna vara med. Han kan fortfarande inte gå ordentligt utan haltar fram.

– Jag kommer i lägen i dansen där det inte går. Ibland får jag inte upp fötterna för att det gör så jävla ont. Men det är ju bara en överansträngning, så det är ingenting farligt, säger han.

Är du orolig över fredag?

– Jag är faktiskt inte så orolig, bara jag håller humöret uppe och är där på fredag så kommer jag göra mitt bästa oavsett hur ont jag har. Jag kommer inte att fega ur. Men jag kommer att fega ur de här dagarna innan och ta det lugnt.

Kommer ni att ändra i numret?

– Nej, jag vill inte det. Jag vill köra på som vi gjort. Jag vill inte ändra något.

Bernson och Wahlgren–Ingrosso har gjort veckans koreografi tillsammans.

– Han får besluta om ändringarna och vara ärlig med vad han klarar. Men det känner jag att han är också. Och eftersom många delar är hans tankar och idéer så vill vi inte ändra därför heller, säger Sigrid Bernson.

Publisert: