Perez Hilton till attack mot Drew Barrymore

1 av 2 | Foto: Perez Hilton.
NÖJE

Skvallerbloggaren Perez Hilton lovade att inte inte skriva om Drew Barrymores eskapader.

Men nu bryter han löftet och avslöjar flera mindre smickrande hemligheter om stjärnan i sin nya bok. Och hon är inte den enda som får det hett om öronen.

På tisdag hukar sig Hollywood-stjärnorna, i alla fall de som är rädda om sitt rykte. Då släpps nämligen skvallerbyttan Perez Hiltons nya bok "True Bloggywood stories: The glamorous life of beating, cheating, and overdosing".

Avslöjar festande

I boken, precis som på skvallerbloggen, hängs diverse superkändisar med allt vad det innebär av bråk, droger och kärlekstrassel. En som får en rejäl släng av sleven är Drew Barrymore. Enligt amerikanska Daily news går Hilton till hätskt angrepp mot stjärnan i ett kapitel, som hämnd för att Barrymore skulle varit oförskämd mot Hilton på en konsert.

Bryter löfte

"Hon är inte den nyktra kattunge som världen tror att hon är", skriver Hilton, som tidigare lovat att inte avslöja något om Drew Barrymores festvanor.

Enligt Daily news avslöjar skvallerbloggaren också turer kring Jennifer Lopez äktenskap med Marc Anthony och kastar ur sig en hel rad verbala spottloskor mot bland andra Kanye West och Jessica Simpson.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!