Nöje

”Vilken jäkla korv”

Av: 

Frida Sjödin

NÖJE

Nu har ”Idol”-Alex gått ner 20 kilo

Han fick rådet av ”Idol”-juryn att gå ner i vikt för sin musikkarriärs skull.

Alexander Konstantoulas tog det och kämpade ner sig 20 kilo.

– Det är något av det bästa jag gjort, säger den före detta kocken till aftonbladet.se.

Laila Bagge grät när han gav sig av och tittarna rasade. 20-årige kocken Alexander Konstantoulas gjorde ett avtryck på både jury och svenska folket när han var med i ”Idol”. Innan han drog så rådde ”Idol”-juryn honom att gå ner i vikt – för att vara bättre rustad för den tuffa musikbranschen.

Det gjorde han.

Genom att gå ner cirka 20 kilo på fyra månader.

– Det känns skitbra. Det är en lättnad. Man tittar i garderoben och de kläder man hade för två månader sedan vill man inte ha längre eftersom de sitter som ett tält, säger Alexander Konstantoulas.

”Inte en chans att jag står i kalsonger”

Efter att den nu före detta kocken skrivit på för skivkontrakt dagen efter han lämnade talangprogrammet var det dags för nästa stora steg. Att förbättra den livsviktiga hälsan. Han fick erbjudande om att medverka i ”Du är vad du äter” i TV3.

– Jag tänkte: Fan heller. Inte en chans att jag ska stå i kalsonger inför hela svenska folket. Men sedan gav jag det en chans. Det var något av det bästa jag gjort. Jag tittade på gamla bilder och tänkte: Är det jag? Vilken jäkla korv alltså, säger Alexander Konstantoulas.

På åtta veckor tappade han cirka 13 kilo. Och kilona har fortsatt att rasa.

– Man behöver motivation och den fick jag när jag fick skivkontrakt. Nu jobbar jag med så många olika musikprojekt så det är motivation i sig, säger han.

Fotnot: ”Du är vad du äter” sänds 20.00 i kväll i TV3

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter

Dentway

Publisert: