Ugglas vågade nummer

NÖJE

Medan dansarna strippade sjöng Magnus Uggla om nekrofili

Foto: SVT

Både nekrofili och stripp hanns med när Magnus Uggla framförde sitt vågade revynummer i ”Allsång på Skansen” i SVT.

Att läsare och tidningar uppmärksammade när världsartisten Michael Jackson plötsligt gick bort var något som Magnus Uggla tog upp under sitt revynummer i tisdagens ”Allsång på Skansen”.

” Det som kiosken välter är att Michael Jackson härom veckan stöp. Nu är han på vartenda jävla löp”, sjöng artisten medan han strippade av sig plagg efter plagg.

Nekrofilikoppling

Även chefer som tar emot bonusar när krisföretag läggs ner fick en känga av sångaren och jämfördes med människor som har samlag med lik.

” Varje gång en boss hör ordet bonus, blir han som en nekrofil på Fonus”, sjöng Uggla medan han gjorde juckande rörelser.

Gillades av läsarna

Och aftonbladet.se:s läsare gillade vad de såg. När drygt 4300 personer hade röstat på vem de tyckte var bäst under sångprogrammet så hade Magnus Uggla fått drygt 47 procent av rösterna. Robert Gustafssons och hans dansband ”Rolandz” fick 27 procent. Trea var John ME med nära 5 procent.

Även kändisar som bloggar fick sig sedan en känga av Uggla som då strippat ned till kalsonger och t-shirt och dansarna kommit in nästan nakna med hattar för brösten.

” Förr så skulle kändisarna jogga. Nu är alla världsbäst på att blogga. Kan de mer än sju ord blir det memoar och alla viker ut sig helst med rumpan bar”, sjöng Uggla.


Läs Magnus Ugglas egen blogg här.