Klick!

Halliwells fästman rånades vid bad med modeller

Av: 

Frida Sjödin

NÖJE

Plötsligt var tre lyxbilar borta från villan till Spice Girls-stjärnans stenrike pojkvän.

Själv märkte han ingenting.

Han var upptagen i bubbelpoolen med tre fotomodeller, uppger mirror.co.uk.

Efter två månader tillsammans friade Fabrizio Politi till Geri Halliwell. Hon sa ja och fick en ring värd 2,5 miljoner.
Efter två månader tillsammans friade Fabrizio Politi till Geri Halliwell. Hon sa ja och fick en ring värd 2,5 miljoner.

Två månader tog det, sedan friade den italienske multimiljonären Fabrizio Politi, 36, till Spice Girls-stjärnan Geri Halliwell, 36. Nu har fästmannen både blivit rånad och påkommen i en bubbelpool med tre fotomodeller, uppger nöjessajten mirror.co.uk.

Stal pengar och nycklar

Tjuvarna klättrade in genom ett öppet fönster i Politis tolvmiljonersvilla nära Pisa. Samtidigt satt miljonären själv i badet och drack champagne och åt caviar med de tre modellerna. Efter badet upptäckte de tre kvinnorna, 22,27 och 26 år gamla , att deras handväskor länsats på cirka 18 000 kronor och nycklarna till en lamborghini och två porschar försvunnit. Övervakningskamerornas bilder visade i efterhand två män som klättrade ut och in genom fönstrer på bottenvåningen ett flertal gånger innan de försvann.

”Inget sex!”

En rasande Fabrizio kontaktade senare lokaltidningarna för att bemöta uppgifterna om att kvartetten skulle ha haft något slags sexparty.

– De är vänner som var i området på semester. Jag bjöd in dem på middag. För att slappna av före så badade vi i jacuzzin. Det var absolut inte fråga om något sex, skrev mijonären i ett uttalande.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!