Både Mirre och Antoni är supermänniskor

NÖJE

Läs chatten med Robinson-Patric

Patric säger: Hoppas att ni är nöjda med årets program, vi har tyckt att det har varit jätte kul! Jag hoppas att ni var nöjda med utgången av programmet.

King of Ursviken säger: Hej Patrik !....blir det ut på kändisjippon nu eller fortsätter vardagen som innan Robinson.?

Patric säger: Ja, visst blir det ett och annat kändisjippo, men jag har varit ute på krogen och på jippon förut. Jag har många kompisar som har fått premiärbiljetter så då brukar jag hänga på dem. Men visst rasslar det in en och annan inbjudan, det gör det...

Matte säger: patric, du citerade Koranen på väg till sammanslagningen. Kan du upprepa det citatet och berätta var i Koranen det fanns?

Patric säger: Jag läste det där citatet på en toadörr på en bar som hette Mera i Stockholm. Då stod det: ”Glöm inte att denna värld enbart är en lek och ett tidsfördriv”. Koranen LIIV 19 14. Jag har inte kollat om det verkligen är så, jag har bara sett det på en toadörr...

Lison säger: Vad var det första du gjorde när du återkom till "civilisationen?

Patric säger: Det första jag gjorde efter tävlingen mot Antoni, så åkte jag med en träskuta till resorten. Jag satt och drqack öl, snusade och rökte på träskutan med Anders Lundin, Irene – projektledare på SVT – och så Kimman som är chef över Robinson. Sen på kvällen åt jag grillspett och käkade ett kilo plockgodis och drack två gin & tonic och två öl. Sen gick jag och la mig jävligt illamående av allt godis...

Tarzan Boy säger: Såg att du hade en Iron Maiden-t-shirt på dig i sista Ö-rådet, är då ett stort Maiden-fan?

Patric säger: Nä, inte direkt men jag har varit. Iron Maiden är kult.

stephanie säger: tycker du svt framställde dig rätt i tv?

Patric säger: Ja absolut. Men det fanns nog inte programtid att framställa mig helt korrekt. Jag har ju ändå fått ganska mycket tid i rutan.

Locky säger: Vad är din favorit rätt?

Patric säger: Indonesisk kyckling med ris. Jag gillar matlagning och har massor av favoriträtter.

Sara säger: Hej Patric!!! Hur känns det nu när alla programmen har visats?? Är du nöjd med din insatts?? Måste också säga att jag tycker du är jättesöt...har du flickvän??

Patric säger: Det är en splittrad känsla, det är både skönt att det är över samtidigt som det varit kul att titta på programmet. Jag har ingen flickvän.

JohnDeere säger: Hej!! Får man fråga vem du röstade på? Mirre eller Antoni?

Patric säger: Jag röstade på Antoni, fast jag tycker att även Mirre är en värdig vinnare. Men jag kunde inte klippa sönder lapparna, jag hade ju bara en röst. Jag gillar båda lika mycket kan man säga.

PO säger: jag måste fråga, hur i hela fridens namn kan någon normal människa ställa upp på något så urbota dumt som Robinson??????

Patric säger: Det är inga normala människor som är med i det där... :) Det är superroligt att vara med och en kul upplevelse som man kommer bära med sig resten av livet. Det bästa är framförallt att man har fått jäkligt bra nya vänner.

Linn säger: är du sportintresserad?

Patric säger: Ja. Jag har hållt på med jättemycker bollsporter i hela mitt liv. Har bland annat spelat fotboll, ishockey, handboll, volleyboll och så vidare. Jag följer all sport på tv.

Steffe säger: Patric vem litade du på mest?

Patric säger: Jag litade mest på Antoni, vi kom varandra väldigt nära. Jag litar ganska mycket på Mirre också faktiskt.

Marulk säger: Hur tidigt bestämde ni er för att bilda en pakt?

Patric säger: Det var inget som bestämdes sådär, utan vi trivdes bra ihop och sen rullade det bara på liksom.

Anna säger: Sandloppor och andra småkryp - hur pass jobbigt är det egentligen att leva bland dem? Hur lång tid tog det innan utslagen ni fick försvann?

Patric säger: Sandlopporna är förjävliga och det tar någon månad innan alla betten är försvunna. Men vi vart olika drabbade, de verkade inte gilla mig lika mycket...

Danne of Söderhamn säger: Vad var det äckligaste du åt på Robinsson

Patric säger: Jag var inte förtjust i korallmussorna som Leffe och Antoni var helt besatta av, men det var ju bra näring och protein. Men det var jäkligt äckligt i längden. Det var som rent rågummi att äta.

Anders S säger: Hur mycket gick du ner i vikt?

Patric säger: Cirka 17 kilo.

Pillan säger: Hej! Vad var det jobbigaste under veckorna på ön?

Patric säger: Att det ibland var två-tre dagar mellan att det hände något. Det är okej att softa i två veckor men inte i femtio dagar. Jag är ganska rastlös, jag vill att det ska hända roliga prylar hela tiden. Men det var jag ju ganska inställd på.

Patric säger: Jag vill bara säga att det var de två värdigaste finalisterna som satt i final. Både Mirre och Antoni är supermänniskor och jag är glad att slutet blev som det blev, dvs att Antoni vann. Han är en mycket värdig vinnare. Och han hade förmodligen smiskat upp alla tidigare Robinson-vinnare hur lätt som helst. Hej då alla Robinson-tittare, hoppas ni har haft roligt. Tack för mig.