Britney Spears singel – efter otrohetsvideo

NÖJE

Pojkvännen sägs ha fångats på film under fest

1 av 6 | Foto: Britney Spears har gjort slut med pojkvännen David Lucado. Enligt TMZ kommer uppbrottet sedan pojkvännens otrohet under en fest blivit känd.

Britney Spears bryter upp från sin pojkvän.

Enligt TMZ är det en video på hans påstådda otrohet som knäckt förhållandet.

”Ahhhh singellivet!”, twittrade Spears tidigare i dag.

Kärlekssagan höll i 18 månader.

Nu gör Britney Spears, 32, slut med pojkvännen David Lucado, 28.

TMZ rapporterar att beslutet kommer sedan en otrohetsfilm kommit upp till ytan. Klippet sägs visa David Lucado hånglandes med en kvinna på en fest i början av augusti i år.

Enligt sajten har Britneys pappa Jamie Spears köpt klippet och publiceringsrättigheterna för en stor summa pengar. Hans representanter meddelar att den som publicerar eventuella kopior kommer att stämmas för upphovsrättsintrång.

Ville skaffa fler barn

David Lucado uppges vara djupt ångerfull.

– David är väldigt väldigt förälskad i Britney. Det här är olyckligt och vi hoppas att allt löser sig, säger hans representanter till TMZ.

I slutet av förra året bröt Britney tystnaden kring relationen med Lucado och drömmen att skaffa barn med honom. Enligt källor hade paret redan börjat smida bröllopsplaner.

Sedan tidigare har hon sönerna Sean Preston, 8, och Jayden James, 7, med ex-maken Kevin Federline, 36, men berättar att hon vill ha fler.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!