Liam Gallagher om Noels fru: ”Hon är anledningen till att Oasis inte återförenas”

Oasisbrödernas bråk har varit många – och Twitterhånen har avlöst varandra.

Nu drar Liam Gallagher in Noels fru, Sara, i dispyterna.

Han menar att det är hennes fel att Oasis inte kommer återförenas.

Liam Gallagher anklagar Sara MacDonald, fru till Liams bror Noel Gallagher, för att förhindra en Oasis-turné.

”Tror att det är dags att ta itu med häxan”, twittrade Liam Gallagher på onsdagen.

”Du vill att jag ska gå och dö. Du har en skruv lös och vet att världen vet.”

Går till Twitter-attack mot broderns fru

Enligt The Sun kom Twitter-påhoppen efter Sara MacDonalds kommentar på en fansite, där hon ska ha skrivit att hon hoppas Liam Gallagher går och dör innan hennes och Noels barn börjar använda sociala medier.

”Hon är anledningen till att Oasis inte är längre. Måste få ut det. Hon är MÖRK”, skriver Liam Gallagher vidare på Twitter och fortsätter:

”Vi skulle åka på turné i USA. Hon stal Noels pass, hon rörde till hans huvud. Han kom och grät vid min dörr. Hon är riktigt mörk.”

I januari berättade Liam Gallagher att Noel gärna ville göra något med Oasis igen, enligt Sky News.

– Noel vill desperat återförena Oasis, men han vet att han har bränt den bron. Och han får inte, för hans fruga kommer inte låta honom nu, sa han i intervjun och fortsatte:

– Faktum är att jag vet att han, innerst inne, vill spela på arenor. Du kan bara spela arenor när jag är där.

År av bråk

I flera år har bröderna Gallaghers hamnat i konflikter med varandra. Noel lämnade slutligen bandet 2009 under Rock en Seine-festivalen. Han lät då meddela på Oasis hemsida att han inte klarade av att jobba med sin bror mer.

Inför Ariana Grandes välgörenhetskonsert ”One Love” i Manchester i juni, ryktades det dock om en återförening de båda bröderna emellan. Men deras comeback uteblev. Liam Gallagher gick ensam upp på scenen och hånade därefter sin bror på Twitter, där han anklagade honom för att ha prioriterat familjesemestern i Italien framför att spela för terroroffren.

I somras verkade dock Liam Gallagher vilja begrava stridsyxan. Kort efter att ha hånat sin bror på Twitter, berättade han i en intervju med Reuters att han gärna skulle kunna tänka sig en Oasis-återförening.

Publisert:

LÄS VIDARE