Niclas Wahlgren bryter med flickvännen Julia Friberg

avAlex Hartelius

I november förra året meddelade Niclas Wahlgren att han mött kärleken i trebarnsmamman Julia Friberg.

Men nu bekräftar radioprofilen till Expressen att paret gått skilda vägar.

– Du måste ju trivas jäkligt bra med dig själv för att också kunna trivas med någon annan, säger han till tidningen.

I slutet av november förra året berättade Niclas Wahlgren, 53, att han funnit kärleken i trebarnsmamman och fitnessprofilen Julia Friberg, 39.

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, sa Niclas Wahlgren till Nöjesbladet då.

Men förhållandet vara inte mer än bara några månader. Till Expressen bekräftar radioprofilen att de inte längre är ett par.

– Jag är singel. Hur, varför och när är inte intressant att prata om tycker jag, för det var inget långvarigt, säger han till tidningen.

I ett meddelande till Expressen skriver Julia Friberg:
”Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig att känna att det var på riktigt”.

1 av 2 | Foto: Patrik Österberg / IBL Bildbyrå
Niclas Wahlgren.

Gick från Rix FM till NRJ

I slutet av 2018 avslöjade Nöjesbladet att Niclas Wahlgren lämnar som radiopratare på Rix FM efter åtta år. I stället gick han till över till konkurrenten NRJ – ett beslut som inte uppskattades av cheferna.

– De hade inte sett det komma och blev kanske lite besvikna. Men det släpper nog. Radiobranschen är liten, och vi kommer säkert jobba tillsammans igen någon gång framöver. Men jag är väldigt tacksam för alla år och för allt jag har fått lära mig. Det är också många underbara kollegor som jag lämnar. Men det är dags att gå vidare, sa han till Nöjesbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Rix FM