Tv-paret hoppar av realityserien – efter dödshot

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Eric och Leida Rosenbrook.
Foto: Instagram
Eric och Leida Rosenbrook.

Eric och Leida Rosenbrook syns i TLC:s kärlekssåpa ”90 day fiancé”.

Men nu har paret fått nog.

I ett klipp på Instagram förklarar Leida storgråtande att hon och maken fått ta emot dödshot – och hoppar av serien.

”90 day fiancé” visades för första gången i januari 2014 och har blivit en stor framgång för kanalen TLC.

Eric, 41, och Leida Rosenbrook, 29, medverkar i den sjätte säsongen. Eric, som är amerikan, kom i kontakt med Leida via en hemsida. De började videochatta och tycke uppstod. Leida bodde då med sina föräldrar i ett förmöget område i Indonesien. De bestämde sig för att testa sin kärlek på riktigt och ansökte om ett tillfälligt visum i USA.

Väl i USA hade de sedan 90 dagar på sig att avgöra om de ska gifta sig – eller om Leida skulle lämna landet och åka hem igen.

Men nu blir det inga fler tv-inspelningar, enligt Eric och Leida. Under torsdagen publicerade ett fan-konto på Instagram en video, i vilken Leida storgråtandes låter meddela att hon och Eric hoppar av serien. Anledningen ska vara dödshot.

– Vi försätter våra liv i fara. Vi står på frontlinjen. Det här är inte rättvist. Det är inte värt det alls, säger Leida med tårar i ögonen och fortsätter:

”Inte rättvist”

– Vi kommer aldrig mer göra om det här. Jag svär vid Gud att så fort kontraktet är över kommer vi avslöja allt som de inte visade i programmet. Hur kan folk önska att jag ska dö? Det här är inte rättvist. Jag är också en människa. Jag gick inte med på det här. Vi visste inte att de skulle framställa oss på ett så dåligt sätt.

Eric fyller i att TLC ”inte kommer göra något” åt saken.

I november stängde Eric och Leida av kommentarsfunktionen på sina sociala medier, enligt Eric på grund av de hot som riktades mot Leidas son Allessandro.

Sonen dödshotad

Enligt Fox New bekräftar en presstalesperson för polisen i Baraboo, Wisconsin, för Radar online att paret polisanmält dödshot mot Alessandro.

Paret har skapat rubriker under sin medverkan i ”90 day fiancé”, särskilt efter att Leida uppmanat Eric att sparka ut sin 19-årige styvdotter Tasha för att göra plats för henne själv och Alessandro. Att Leida envisades med att Eric skulle sluta betala underhåll för sin 11-åriga dotter Jenica blev också föremål för skriverier.

TLC har inte kommenterat uppgifterna om dödshoten eller att paret väljer att hoppa av serien.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN