Lindorff sprang ut från Kristallen och skrek

Linda Lindorff: ”Jag släppte ut alla känslor.”

Det blev för mycket för Linda Lindorff.

Efter ännu en förlust med ”Bonde söker fru” svallade känslorna över.

– Jag gav ifrån mig ett riktigt Ronja Rövardotter-skrik och släppte ut alla känslor, säger Linda Lindorff till Nöjesbladet.

Det blev ingen vinst för ”Bonde söker fru” i år heller. Precis som föregående år valde Linda Lindorff att lämna rummet när vinnaren för ”Årets dokusåpa” presenterats. Personer som befann sig utanför mässan reagerade när programledaren plötsligt rusade ut från byggnaden och gav i från sig ett skrik. Till Nöjesbladet berättar hon vad det var som hände:

– När jag förstod att vi återigen blir utan pris valde jag att lämna bordet och sedan sprang jag genom foajen och ut ur byggnaden. När jag kom ut gav jag ifrån mig ett riktigt Ronja Rövardotter-skrik och släppte ut alla känslor. Då försvann nervositeten och besvikelsen, säger Linda Lindorff.

”Jag tycker det är sorgligt”

Det var ”Jakten på storsäljaren” som knep priset från ”Bonde söker fru”.
Bönderna på jakt efter kärlek har nu synts i rutan i tio år och varit nominerade till Kristallen ett flertal gånger, men utan att vinna. Nu har Lindorff valt att konfrontera två av jurymedlemmarna för att få en förklaring till varför.

– Det är de nya programmen som premieras. De har berättat för mig att om man är ett program som varit med länge är det svårare att vinna, säger Linda Lindorff och fortsätter:

– Jag tycker det är sorgligt att se att verklig kärlek inte räcker till. Och jag måste få reagera och känna, det betyder inte att jag inte unnar andra deras vinster.

Publisert:

LÄS VIDARE