Leif-Ivan Karlsson på sjukhus efter hjärtinfarkt

NÖJE

”Väldigt allvarligt men stoppar mig inte”

1 av 5 | Foto: Carolina Byrmo
Leif-Ivan Karlsson.

Leif-Ivan Karlsson, 56, har drabbats av en allvarlig hjärtinfarkt.

Entreprenören, som är aktuell med realityserien ”Karlssons”, vårdas just nu på Huddinge sjukhus.

”Som tur var så lurade jag döden igen”, skriver han på sin privata Facebooksida.

Realitymiljonären från Överkalix Leif-Ivan Karlsson fick en hjärtinfarkt i lördags morse och har vårdats på Huddinge sjukhus i Stockholm sedan dess.

– Det var väldigt illa den här gången, men jag är oerhört tacksam över att jag fick behålla livet. Jag ser det här som en sista varning och tar det verkligen på allvar, jag har kört på för hårt och bränt ljuset i båda ändar. Nu behöver jag ändra min livsstil på flera sätt, i första hand en rejäl viktminskning, säger han.

Han har också publicerat en bild på sig själv på Facebook där han ligger i en sjukhussäng.

”Nu ligger jag här med massa kablar och slangar och fan och hans moster. Det tråkiga är att jag fick ställa in allt som var planerat idag. Det var väldigt allvarligt men stoppar mig inte”, skriver han.

”Påverkar inte premiären”

Leif-Ivan Karlsson blev ett känt ansikte när han visade upp sin lyxiga vardag i realityserien ”Svenska miljonärer” och i morgon, tisdag, fortsätter hans egen serie ”Karlssons” på TV3.

MTG:s presschef Susanne Nylén säger att läget för Leif-Ivan är stabilt, och att händelsen därför inte påverkar premiären på något vis.

– Det kommer att vara premiär i morgon som planerat. Leif-Ivan och hela hans familj är superstolta över programmet och ser fram emot att se det. Vi är glada att han klarat sig och hoppas att han snart är på fötter igen, säger hon.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet har Leif-Ivan haft hjärtproblem länge, och gjorde en triple bypass-operation som 39-åring. Just nu utreder de på sjukhuset om ytterligare operationer behövs.

ARTIKELN HANDLAR OM