Adeles känga efter Jamie Olivers amningskampanj

NÖJE

Superstjärnan försvarade mammor som inte kan eller vill amma

1 av 4

Tv-kocken Jamie Oliver vill att fler mammor ammar sina barn.

Adele blev vansinnig och skällde på honom och alla andra som sätter press på mammor.

Ett nytt, något oväntat ”bråk” har blossat upp mellan sångerskan Adele och tv-kocken Jamie Oliver. Det skriver bland annat Daily Mail om.

I förra veckan sa Jamie Oliver, som ska få sitt femte barn, att han vill skapa en kampanj för att få fler mammor att amma sina barn. Han anser att alldeles för få mammor ammar och att det kan leda till hälsoproblem.

– Amning är början på allt.

Adele: ”Idioter”

När superstjärnan fick en fråga av ett fan under en spelning i London om ammande mammor blev hon riktigt irriterad och som svar på det och Jamie Olivers uttalanden sa hon:

– Vet du vad? Pressen på oss är väldigt löjlig och alla de människor som sätter all den pressen på oss mammor kan dra åt helvete. Eller hur?”

Adele berättade vidare från scenen om att hon bara kunde amma sin som Angelo, nu 3 år, i nio veckor.

– Några av oss kan bara inte göra det. Amma om du kan men oroa dig inte. Jag menar, jag älskade det. Allt jag ville var att amma min son men sen kunde jag inte och då kände jag att mitt barn kunde dö för att min mjölk var borta. Det är inte kul att vissa av oss tänker så. Vissa av mina kompisar blev deprimerade av hur barnmorskorna pratade med dem. Idioter.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!