Påhoppen på Kim Kardashian: ”Saint finns inte”

NÖJE

Följare tror inte att yngsta barnet existerar

1 av 5

Nu hävdar folk att Kim Kardashians yngsta son inte finns.
Anledningen? Att hon inte lagt upp bilder på honom på sociala medier under en tid, skriver Contactmusic.
– Några personer trodde att jag fått en låtsas-bebis eftersom att jag inte la upp några inlägg, säger hon.

Kim Kardashian har stött på problem. Nu påstår folk att henne yngsta barn, sonen Saint West, inte finns, eftersom han inte synts till på sociala medier, skriver Contactmusic.
– Jag la inte upp inlägg på min son eftersom att jag vill att han ska kunna gå till parken som en normal människa. Men några personer trodde att jag fått en låtsas-bebis eftersom jag inte la upp några inlägg, säger hon på BlogHer-konferengsen i Los Angeles, skriver Contacmusic.

Delar med sig mycket

Kim Kardashian är känd för att dela med sig mycket av sitt liv. Hon är mycket aktiv på sina sociala medier, har släppt en egen bok med selfies och har även en egen app där hon bjuder på ännu mer av sitt liv. Men när det kommer till barnen är det annorlunda, berättar hon.
– Jag är beskyddande över mitt liv med mina barn. Du kanske ser dem i ”Keeping up with the Kardashians” en del, men inte i större delar av handlingen, säger hon.

Under lördagen valde Kim Kardashian däremot att visa upp sin son på Instagram i ett videoklipp som hyllats av hennes fans. I klippet ses Saint ligga i en säng och skratta medan Kim busar med ett gosedjur framför honom.
”Han är så himla söt!”, skriver ett fan.

ARTIKELN HANDLAR OM