”Melrose place”-stjärnan anklagas för att filmat sex med minderårig

Jamie Luner, känd från 90-talssåpan ”Melrose place”, anklagas för att ha drogat en minderårig pojke och sedan filmat när hon har sex med honom.

Men skådespelarens team nekar till anklagelserna.

– Det här är ett uppenbart försök till utpressning, säger Luners manager till People.

TMZ var först att rapportera om anklagelserna som riktats mot Jamie Luner, 46. En man säger till sajten att han ska ha blivit drogad i samband med en fest hemma hos Luners bror i Los Angeles. Händelsen han syftar på ska ha hänt 1998 och han ska då ha varit 16 år, medan Luner var 26.

Enligt mannen ska Luner ha bjudit honom på alkohol och droger, innan hon tog med honom in i ett badrum där han utförde oralsex på honom. Allt ska ha filmats av en tredje okänd person.

– Jag var vid inte vid mina sinnes fulla bruk, säger mannen, som förra månaden anmälde händelsen efter ett samtal med sin terapeut, som han går till på grund av sin alkoholism.

Spelat mot Skarsgård

Jamie Luners manager slår nu tillbaka.

– Det finns absolut ingen grund till de här anklagelserna, och vår åsikt är att det här är ett uppenbart försök till utpressning, säger managern till People.

Jamie Luner är mest känd för sin roll som Lexi Sterling i 90-talsserien ”Melrose place”. På senare år har hon bland annat synts i serier som ”True blood” där hon spelade mot Alexander Skarsgård.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN