Louis Tomlinson

Louis Tomlinsons mamma har dött

Av: 

Emilia Berntsson

NÖJE

Johannah Deakin dog bara 42 år gammal

Louis Tomlinsons mamma dog bara 42 år gammal.

Det var tidigare i år som hon insjuknade i en aggressiv form av leukemi.

"Det är med en ofattbar sorg som Johannah Deakins familj tog farväl av Johannah tidigt under onsdagen”, skriver familjen i ett uttalande enligt Mirror.

Det har varit ett händelserikt år för One Direction-medlemmen Louis Tomlinson, både på gott och ont. I januari blev han pappa, han har börjat satsa på en solokarriär och hans mamma Johannah Deakin drabbades av cancer. Nu meddelar familjen i ett pressmeddelande att Johannah har dött.

”Tidigare i år diagnostiserades Johanna med en väldigt aggressiv form av leukemi som direkt krävde behandling. Vi ber respektfullt om att familjen får tid och utrymme att sörja ifred”, skriver de enligt Mirror.

Hyllas av maken

Johannah Deakin hyllas av maken Dan Deakin för sin förmåga att sätta andras behov framför sina egna och för att hon var en fantastisk mamma.

”Jag älskade verkligen att gå genom livet med henne, och även om fem år var alldeles för kort så hade vi under den tiden så många livstiders glädje, äventyr och minnen”, skriver han.

Familjen passar även på att tacka alla sjukhuspersonal som har stöttat och gjort allt i sin makt för att hjälpa dem.

Louis Tomlinson lade upp en bild på sin mamma på Instagram redan för två veckor sedan där han skrev att han älskade och saknade henne.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Zlatans nya bok "Adrenalina" – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Louis Tomlinson

One Direction