Adele kärleksbombad av pojkvännen på scen

NÖJE

Blev uppvaktad med romantisk överraskning under konsert

1 av 2 | Foto: Adele under konserten i Nashville

Vit konfetti blev till rosa.

När Adele och pojkvännen Simon Konecki firade fem år tillsammans passade han på att ge henne en romantisk överraskning på scen, skriver Contactmusic.

Under Adeles, 28, spelning i Nashville förra helgen fick hon sig en rejäl överraskning. Konfettin som brukar sprutas ut över scenen och publiken är normalt sett vit. Men den här gången var den rosa.

Anledningen?

Att hon och pojkvännen Simon Konecki, 42, firade fem år tillsammans, skriver Contactmusic.

”Du är en ängel”

Inför jublieumet hade Simon Konecki sett till så att konfettin bytte färg. På konfettibitarna stod romantiska meddelanden skrivna för hand. Bland annat ”Jag älskar dig”, ”Du är en ängel” och ”Glad årsdag”.
– Vi har rosa konfetti ikväll, utbrast Adele under sin hitlåt ”Rolling in the deep”, skriver Contactmusic.

På sociala medier har konsertgäster hyllat den romantiska gesten.

På Twitter har en användare som samlat upp konfetti från golvet berättat om de rosa lapparna och uttryck glädje genom en kärleksemoji. Inlägget har gillats av över 40 000 personer och delats över 20 000 gånger.

Vill ha fler barn

Adele och Simon Konecki har ett barn tillsmamans, sonen Angelo, 3, som snart fyller fyra. Från scen har Adele nyligen berättat att hon börjat längta efter fler barn, skriver Contactmusic.
– Min livmoder har börjat verka lite, sa hon från scen.

Adele meddelade också att hon inte är gravid ännu och att hon inte planerar att bli det förrän den pågående turnén är över.

ARTIKELN HANDLAR OM

Adele

Klick!