”Big bang theory”-stjärnan har gift sig

I ”Big bang theory” dejtar hon Leonard.

I verkliga livet har Kaley Cuoco nu gift sig med kärleken Karl Cook.

– Jag har äntligen hittat min själsfrände, har Kaley Cuoco tidigare sagt till E! News.

Kaley Cuoco, mer känd som Penny i amerikanska tv-serien ”Big bang theory”, har äntligen gift sig med ryttaren Karl Cook.

Skådespelaren offentliggjorde förlovningen i december och berättade för E! News i mars att hon väntar ivrigt på den stora dagen.

– Jag kan inte vänta. Jag vill inte att det ska dröja mer. Det är sanningen. Jag kan verkligen inte vänta. Vi är så lyckliga och kära. Han är lika förväntansfull som jag är, vilket är gulligt. Jag har äntligen hittat min själsfrände, så vi är redo att göra det, berättade skådespelaren för sajten.

Och i lördags förkunnade Cuoco på Instagram att hon nu är officiellt gift med Cook. Inlägget föreställer en svartvit bild på brudparet som förenas i en kyss – han i kostym och hon i en lång slöja av spets.

Bröllopsgästerna bestod av närmsta familjen och vännerna, uppger E! News. Bland gästerna fanns Cuocos ”Big bang theory”-kollega Mayim Bialik.

Kaley Cuoco var tidigare gift med tennisspelaren Ryan Sweeting. De separerade 2015 i maj 2016 gick skilsmässan igenom. Äktenskapet höll i 21 månader.

Samma år hittade hon kärleken på nytt i Cook.

– Vi möttes under en hästshow. Jag har äntligen hittat en hästman. Det var ödet, sa hon då.

Cook friade till Cuoco på hennes 32-årsdag förra året. Han delade med sig av kärleksnyheten genom ett videklipp på Instagram, som visar hur Cuoco storgråter efter frieriet.

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕
Publisert:

LÄS VIDARE