”Dalai Lama är min idol”

NÖJE

Läs hela chattet med Marie Picasso

Foto: Aftonbladet.ses läsare fick chattet med Idol-vinnaren Marie Picasso.

Marie Picasso säger: Hej mina älsklingar från en lycklig Picasso :)
Malin säger: Du var så himla värd att vinna,du är så jätteduktig! " i världsklass" var ordet. Har din första vecka varit enligt förhoppningarna??
Marie Picasso säger: Halloj :) Tack så mycket, blir så glad :) min första vecka har varit jätte bra och allt har gått som på räls :) Puss å kram M
Wesslan säger: Vilket framträdande är du mest nöjd med?
Marie Picasso säger: ååh..jag tror att det blir always on my mind, weak och finalen :) kärlek!
Tomita säger: Vilken idolkompis kom du bäst överrens med?
Marie Picasso säger: vi hade det kul alla tillsammans..kom närmast Daniel Evelina, Gathania och Tamela :) Amanda å jag hade en super mysig final vecka, älskar den blonda skåne donnan :)
hej säger: trode du att du skulle vinna hela idol ?
Marie Picasso säger: Aldrig faktiskt..det var därför det blev en sån chock att få komma till globven :9 trodfe att Daniel och Amanda skulle göra upp i globen :) Men jag är så lycklig och tacksam att jag får börja min resa mes musiken nu . TACK !!
säger: hej :D Hur känns det att ha vunnit idol?
Marie Picasso säger: Det e helt fantastiskt, jag är världens lyckligaste :)
säger: Vilken var den jobbigaste tiden med Idol?
Marie Picasso säger: Det e klart att det var mycket nervositet och så, men jag var fokuserad från star och vill man något mycket så kommer det aldrig gratis. JAg är inte rädd för att jobba hårt. Så egentligen var det ingen direkt super jobbigt med idol. Om det är något, så är det media som hittar på saker, och som vrider allt, det kan vara lite jobbigt ibland, att inte bara få vara sig själv, utan att dom gärna vill krydda till allt...men jag klarar mig mer än väl :)
Girl_85 säger: Vad fick dig och söka idol?
Marie Picasso säger: Min längtan till musiken och sången! Väldigt enkelt :)
säger: Hej Marie! Hur påverkades du av tidspressen av att få ut en skiva så snabbt i butikerna, skulle du vilja haft mer tid på dig? Starkt kämpat i idol och lycka till med den fortsatta karriären :-)
Marie Picasso säger: Halloj :) Det har gått så smärtfritt hela skivan, och det har inte kännts stressigt, alla bakgrunder och dyl e juklart. Och jag har varit med och bestämt låtar, så det var bara roligt :)
Wesslan säger: När kommer din skiva ut? Hinner man ge den som julklapp?
Marie Picasso säger: Min skiva kommer ut i butik den 19 dec, på onsdag :) så visst hinenr tomten komma med den om du vill :) hihi God jul!!
Claes säger: Hej !! Helt klart rätt vinnare ... och efter att ha hört studioversionen nu så undrar man ju varför ingen har hittat dej tidigare ?? vad tror du ?? har du inte sjungit innan eller ?
Marie Picasso säger: Tack så hjärtligt :) Jag har kämpat på med musiken sen jag var yngre, men allt har sin tid i livet. Och jag är glad att detta kommer nu . Jag är redo, trygg och lugn..:)
marie, du är bäst. jag älskar diiiigg!! (L)(L) säger: hej hej, jag undrar en sak. du var med i big brother ju, vad tycker du är roligast, idol eller big brother?
Marie Picasso säger: HHehe..det har gett mig olika erfarenheter. Men IDOL innebär ju att jag får sjunga och det är det jag vill pyssla med. Så svaret blir IDOL :)
Idola säger: Ångrar du att du var med i Big Brother? Det lät så under din audition...
Marie Picasso säger: Nej, inte ångrar, jag säger Tack, för det har lärt mig mycket om mig själv och speciellt om andra, Och om fördomar... Önskar att människor kunde ha ett litet bredare sinne ibland. PUSS
säger: Har du fortfarande kontakt med big brother Benjamin ??
Marie Picasso säger: Han är en vän till mig, så ibland så..men inte ofta :)
säger: Grattis till den välförtjänta segern! Är du singel?
Marie Picasso säger: Taaaaack såå mycket :) Kärlekslivet är privat för mig, men tackar för frågan :)
alexx säger: Hej Marie, är du ihop med killen man såg dig tätt intill på Café Opera?
Marie Picasso säger: HEj hjärtat!! Inga kommentarer!!
säger: är det sant att du och amanda bråkade på festen
Marie Picasso säger: Haha nej verkligen inte, det är en 100 % lugn och jag tycker det är jätte trist att pressen ljuger så. Vi tycker om varandra jätte mycket, och unnade varandra oavsett vem som vann :)
säger: Vad är drömmen efter din underbara vinst? Tänker du satsa utomlands? Fortsätt att vara den du är, vacker o cool! Agneta Lidingö
Marie Picasso säger: Tack så hjärtligt :) drömmen är att jobba hårt, fortsätta ha fokus, sen vill jag hjälpa så mycket djur som jag kan... Nu tar jag ett steg i taget, utomlands tankar får komma sen i så fall..men inget jag tänker på nu :)
M säger: Hej Marie! Du ser så lugn och bekväm ut i din nya roll som idol. Är du så lugn som du verkar? Är det som du trodde att det skulle vara? Stor Kram!
Marie Picasso säger: Halloj :) Jag jobbar mycket med att hitta mitt lugn genom meditation och healing bla, men ibland kan jag vara som en virrigt höna också :) PUSS
M säger: En till fråga: Du har haft det lite jobbigt.....Mår du bättre nu?
Marie Picasso säger: Jo det har varit kämpigt med sjukdomar och värk etc..det är bättre nu, men inte helt bra. JAg går fortfarande hos läkare en dag i veckan... Men swer ljust på framtiden och mitt mål är att jag ska försöka vara relativt värkfri inom några år :) Man får inte ge upp, och på en dålig dag, så vet man att det blir bättre i morgon :)
säger: Hejsan Marie, Stooort grattis till finalen!! jag röstade på dig från första början. Eftersom jag är andligt intresserad så är jag lite nyfiken..du har nämt i aftonbladet att du pratar med din avlidne hund dagligen. Tror du att du fick hjälp från "ovan" att vinna idol och att allt har en mening?? Stor Kram, och fortsatt lycka till önskar Carolinex ;)
Marie Picasso säger: Hej :) Det som stod i tidningen är inte sant... Men visst jag går andlig kust, får helaing och tror på universums lagar. Även på kharma, var en fin och ödmjuk människa mot din nästa. Ingen blir en vinnare i livet med att trycka ner andra. Så lever jag. Jag är säker på att det finns en mening med allt, och att jag fått "hjälp". Värme / M
säger: varför börjar du jämnt gråta?
Marie Picasso säger: Inte för att jag är svag utan för att jag är lycklig och tacksam!!
* säger: Lite nyfiken men vem var snyggast av killarna i idol?=)
Marie Picasso säger: Då blir det nog Mattias.. :) lite för mycket pöjk för mig men otroligt socker söt :) Och fin i själen.. Daniel e charmig oxå..det e båda Daniel för den delen :)
Hallå bruden säger: Vem är din idol?
Marie Picasso säger: Dalai Lama och människor med stora hjärtat, och en varm famn...Musikalist Prince, Madonna och Celine bla..
micke säger: Hej, vem var din favorit i juryn?
Marie Picasso säger: Gillar alla..men kom närmast Daniel och härliga rödtotten :)
säger: Är melodifestivalen något du kan tänka dig i framtiden?
Marie Picasso säger: Med rätt låt och i rätt tid så ABSOLUT :) Då finns det en stooor scen för mina Tina Turner moooves :9 heheh
Sara säger: Hej Marie! Jag älskar din röst! Jag undrar hur mycket du får vara och bestämma på din kommande skiva.
Marie Picasso säger: HAlloj :) Tack såå mycket, betyder mycket :) Jag har varit mycket delaktig, det blir en Marie Picasso skiva, och det komemer du märka :) PUSS
säger: Hejsan Marie har du någon hemlighet att dela med dig från idol tiden??
Marie Picasso säger: Ehh nee det tror jag inte :) och har jag någon så håller jag det för mig själv :) Kärlek!
Moderator säger: Här kommer sista frågan.
säger: Vad önskar du dig i Julklapp?
Marie Picasso säger: Inget :) En lugn julafton med dom jag älskar, räcker så långt så..och sen så en massa vegetariskt gott på julbordet :)Nu måste jag iväg mina änglar...All kärlek, och var storsint!! Marie
Moderator säger: Tack så mycket Marie Picasso och tack till alla läsare med era frågor. Håll utkik efter fler kändischattar på aftonbladet.se