”Jag är en jävligt bra tomte”

NÖJE

Bert Karlsson om sina dolda talanger och om vad som står överst på önskelistan

Hur firar du jul i år?

– Vi firar alltid tillsammans med familjen. Barn och barnbarn. I år tror jag att det blir hemma i Sverige men jag skulle gärna åka utomlands. Jag är så jävla less på julen. Det är ju bara roligt för barnen.

Vad står överst på din önskelista?

– Jag vill inte ha någonting speciellt, ja, det skulle väll vara kalsonger i så fall.

Vilken julklapp minns du bäst?

– Det var en handboll som jag fick när jag var 12 år. På den tiden så bodde jag i Tidan och gick i skolan i Skövde och där skulle man ju spela handboll, så den minns jag allt.

Vad måste finnas på julbordet?

– En jävligt bra skinka från Hälsingestintan. Sen gillar jag rökt ål också.

Har du varit tomte någon gång?

– Jajjemen!, jag är en jävligt bra tomte dessutom. En gång var jag tomte åt våra grannar och dom hade två söner på åtta och nio år. Under julklappsutdelningen så struntade jag i att läsa upp ena grabbens namn så varje gång han var på väg fram för att ta emot ett paket så fick han vända. Det var otroligt kul, men sen avslöjade vi att vi skojade.

Tidigare tomtar

1 dec Martin "E-Type" Eriksson 2 dec Amanda Jenssen 3 dec Lasse Kronér 4 dec Marie Picasso 5 dec Mattias Särnholm 6 dec Shirley Clamp 7 dec Peter Magnusson 8 dec Anna Book 9 dec Krister Henriksson 10 dec Natacha Peyre 11 dec Yankho Kamwendo 12 dec Charlotte Perrelli 13 dec Mona Sahlin 14 dec Leif "Loket" Olsson 15 dec Daniel Karlsson 16 dec Victoria Svensson