Simon Cowell

Simon Cowell i sorg efter mammans död

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Tv-stjärnan ställer in ”X Factor”-auditions

”American Idol”-domaren Simon Cowells mamma har dött.

Nu ställer den sörjande tv-profilen in flera tv-jobb, rapporterar ITV

– Vi är hjärtekrossade och kommer att sakna henne något fruktansvärt, säger familjen i ett uttalande.

Det var under söndagen som Simon Cowells mamma Julie Cowell gick bort i sviterna efter en stroke, skriver brittiska The Daily Mirror. Hon blev 89 år gammal och lämnar efter sig sönerna Nicholas, Simon, Tony and Michael.

– I dag gick vår älskade mamma Julie bort. Alla som har träffat henne vet vilken otroligt speciell och snäll kvinna hon var. Vi är hjärtekrossade och kommer att sakna henne något fruktansvärt, men nu har hon fått ro, säger en talesperson för Simon Cowell och hans familj.

Orkar inte jobba

Nu är musikmogulen så förkrossad att flera inspelningar av  talangshowen ”X Factor” ställs in. Den första auditiondagen i Manchester blir inte av, och läget för de efterföljande dagarna är oklart.

– Dagens inspelningar har blivit inställda och vi har inte tagit några ytterligare beslut, säger en talesperson för produktionsbolaget bakom programmet.

– Alla på ”X Factor” är förkrossade för Simons skull och det fanns inget förslag om att inspelningarna skulle fortsätta, säger en källa med insyn i produktionen till tidningen The Sun.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Cervera – beställ här!

Cervera

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Simon Cowell

American Idol