”Magnum PI” anklagas för vattenstöld

Publicerad 2015-07-09

Mitt under Kaliforniens katastroftorka

Tom Selleck har hamnat i hetluften.

Skådespelaren, som mest är känd som den hårdkokte deckare Thomas Magnum i den klassiska tv-serien ”Magnum PI”, anklagas för att ha stulit vatten – mitt under den svåra torkan i Kalifornien.

Den fyraåriga torkan har slagit hårt mot Kalifornien och i de södra delarna av delstaten har invånarna beordrats att minska vattenförbrukningen med 25 procent. Torkan har beskrivits som en av de värsta i delstatens historia och i januari deklarerade Kaliforniens guvernör Jerry Brown att läget är akut.

Flera kändisar som Kelly Osbourne, Lady Gaga och Cher har engagerat sig i frågan, skriver Sky News.

Men en som verkar ta lätt på vattenbristen är skådespelaren Tom Selleck, 70, känd från bland annat ”Magnum PI”, ”Blue bloods” och ”Vänner”.

Avslöjades av privatdetektiver

Enligt E Online anklagas Tom Selleck för att ha stulit vatten från en vattenpost för att använda på sin ranch, där han bland annat odlar avocado. Och det är inga små mängder vi pratar om. Enligt den stämningsansökan som E Online tagit del av har Tom Selleck använt tankbilar för stölderna som ska ha pågått under en tvåårsperiod.

Stölderna har avslöjats av privatdetektiver som ska ha kostat över 20 000 dollar. Även Tom Sellecks fru Jillie Mack anklagas för att ha stulit vatten.

Paret stäms nu av Calleguas Municipal Water District.

Tom Selleck har inte kommenterat anklagelserna.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln