”Let’s dance”-profilen har förlovat sig

avIsabel Norman

Specialdesignade förlovningsringarna

1 av 5 | Foto: ROGER SCHEDERIN
Cecilia Ehrling och Fredrik Danermark.

”Let’s dance”-Cecilia Ehrling och hennes Fredrik Danermark förlovade sig i går morse.

Förlovningsfesten är nu i full gång i parets hem.

– Det känns fantastiskt! Han gick ner på knä, säger en sprudlande Cecilia Ehrling.

Det var kärlek vid första ögonkastet när dansaren Cecilia Ehrling, 31, träffade Fredrik Danermark, 38, i somras. Paret blev ihopmatchade av ”Let’s dance”-kollegan Janette Carlsson och hennes kille som känner Fredrik Danemark sedan tidigare. Under torsdagsmorgonen började paret sin dag med champagnefrukost och det var då Fredrik Danermark gick ner på knä och friade till Cecilia Ehrling.

– Det känns fantastiskt! Han gick ner på knä! Det var lite planerat men jag sa ja, så klart, säger hon.

Efteråt ägnade sig åt julbak och sedan hade Fredrik Danemark ordnat med en exakt kopia av parets första dejt. De var ute och tog ett par drinkar och åt middag.

Överraskade vännerna

I kväll är det festligheter som gäller för det nyförlovade paret.

– De som är här visste inget. Vi hade sagt till alla att vi skulle ha en enkel afterwork med lite glögg och bubbel och tilltugg. Men det tog ungefär fem sekunder när de klivit över tröskeln innan de såg Cecilias förlovningsring, säger Fredrik Danermark.

Specialdesignat ringarna

Paret har låtit specialdesigna förlovningsringarna och bröllopet blir utomlands, om drygt ett år. Men de har ännu inte hunnit boka något. Även om förlovningen inte var en fullständig överraskning för Cecilia Ehrling så var den blivande brudgummen lite nervös.

– Han sa: ”Jag visste ju att du skulle säga ja, men jag var ändå lite nervös”, säger hon.

Vad är det bästa med Fredrik?

– Han är så himla snäll, genuin, glad och rolig. Vi har så himla kul ihop och är också otroligt lika, säger Cecilia Ehrling.

Fredrik Danemark var bosatt i Australien när paret träffades första gången men han valde att lämna sitt liv där.

– Det kändes direkt när vi träffades att det är henne jag har väntat och letat på i hela mitt liv så jag visste direkt när jag träffade henne att det är henne jag vill leva med. Det har gått ganska fort men när det känns rätt så vet man. Då blir allting väldigt enkelt, säger han.

Vad är det bästa med Cecilia?

– Hon är en riktig glädje- och energispruta. Hon är alltid på så bra humör och det är helt omöjligt att vara på dåligt humör själv när man är med henne.

ARTIKELN HANDLAR OM