Skam-skaparen bryter tystnaden: har varit trött på att skriva

”Vilken tsunami av kärlek som ni har skapat på nätet”

Foto: NRK
Skam.
NÖJE

NRK-serien ”Skam” sände sitt sista avsnitt för en månad sedan.

Nu bryter skaparen Julie Andem tystnaden och förklarar sin frånvaro med ett Instagraminlägg där hon tackar fansen.

”Vilken tsunami av kärlek som ni har skapat på nätet”, skriver hon.

Det har gått en månad sedan det allra sista avsnittet av den norska NRK-serien ”Skam” släpptes. Från manusförfattarinnan och regissören Julie Andems håll har det inte hörts ett offentligt ord, fram tills nu. Under gårdagen bröt hon tystnaden med en text på Instagram tillägnat fansen, och en bild av henne själv tillsammans med skådespelaren Iman Meskini som spelar den fjärde säsongens huvudperson, Sana Bakkoush.

”Jag har varit så trött på att skriva att jag inte ens har orkat skriva en instapost, men i dag orkar jag, och ni förtjänar en tackpost alltså, för fyyyfaen – vilken tsunami av kärlek som ni har skapat på nätet dagarna efter finalen!! Det var så fantastiskt att följa med på, och jag blev så jävla stolt och rörd. Tusen tack.”, skriver hon i inlägget.

”Vet inte vad jag ska göra”

Julie Andem tackar för alla meddelanden hon fått, och uppmärksammar dessutom hemsidan thankyouskam.com som fansen har skapat där de delar sina tankar och känslor om serien.

”Jag vet fortfarande inte var jag ska göra i fortsättningen, men jag lovar att hålla er uppdaterade. Och oavsett vad det blir, så lovar jag fortsätta att berätta historier till alla som vill lyssna. Jag hoppas att ni har en härlig sommar och att ni aldrig slutar att sprida kärlek helt skamlöst omkring er.”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tv-serier

NRK