Här firar Madonna sin födelsedag – på en vit häst

NÖJE

Madonna är van med att stå i centrum.

Men när stjärnan skulle fira sin födelsedag stal en häst oväntat rampljuset.

”Varför har hästen fem ben?”, skriver en fundersam följare om en födelsedagsbild som Madonna lagt upp på Instagram.

1 av 2 | Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
Madonna delar med sig av firandet.

En extravagant popstjärna kräver ett lika extravagant födelsedagsfirande.

Det har Madonna, som i onsdags fyllde 59 år, koll på. På tisdagen bjöd stjärnan in till ett till synes spektakulärt firande. Stjärnan hade flugit sin familj till Italien för firandet, där kvällen kantades av bland annat abstrakta dansföreställningar.

I sociala medier visar hon glimtar ur festen. Hon har publicerat en bild på sig själv, där hon rider in till sina gäster på en vit hingst. Själv är hon klädd i en lång spetsklänning och cylinderhatt.

”Jag gillar att göra en entré”, skriver hon till en av bilderna.

”Trodde det var hennes fot”

Men frågan är om inte hästen var den som stod för det mer spektakulära i det här fallet. Flera följare har nämligen reagerat på hingstens privata delar.

”Varför har den där hästen fem ben?”, kommenterar en följare.

”Herregud, kolla på grejen under hästen. Jag trodde först att det var hennes fot”, skämtar en annan.

Det är inte första gången som hästar ställer till det för Madonna på födelsedagen. När stjärnan fyllde 47 år fick hon spendera delar av dagen på sjukhus efter att ha fallit av en häst under en ridtur. Hon ska då bland annat ha fått frakturer på nyckelbenet, handen och revbenen.

Madonna Louise Ciccone föddes den 16 augusti 1958. Hon slog igenom stort 1983 med ett självbetitlat debutalbum. Första Billboard-ettan i USA fick hon med ”Like A Virgin” 1984. Därmed var hennes status som världsstjärna ett faktum.

Hon har även en skådespelarkarriär och har bland annat medverkat i ”Susan, var är du?”, ”Evita” och James Bond-filmen ”Die Another Day”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Madonna

Hästar