PRESENTERAS AV

Rapparen har brutit benet: Turnerar nu i super-rullstol

2 Chainz: ”Ringde mitt management om bad om en rosa rullstol”

1 av 3 | Foto: Seanco Custom Wheelchairs
Stjärnans nya rosa superstol.
NÖJE

Ett benbrott och en operation hindrar inte rapparen 2 Chainz från att bege sig ut på turné.

Han beställde en rosa superullstol med guldhjul och uppträder nu sittandes, med benet på ett specialbyggt stöd.

– Kom ihåg att aldrig låta någon eller något stå i vägen för att du ska kunna vara bra, skriver han på Instagram.

Rapparen 2 Chainz bröt benet för två veckor sedan. Han tvingades operera sitt ben och berättar på Instagram att doktorn sagt att han skulle behöva ställa in sin turné. Men så blev det inte.

”Jag sa till honom att det här kanske betyder att gud vill att jag vara kreativ. Så efter att morfinet och smärtan avtagit ringde jag mitt management och bad dem hitta en rosa rullstol till mig. Jag kan inte svika mina fans och dessutom är jag passionerad”, skriver han.

Åker på guldhjul

Sagt och gjort. Nu har ett företag som inriktar sig på att specialdesigna rullstolar skapat en rosa rullstol med extra allt till 2 Chainz. Rullstolen har ekrar i guld, rosa hjul, en extra skön sittkudde och ett specialstöd till rapparens ben. På baksidan av det svarta ryggstödet står det ”Trap”, med stora ljusrosa bokstäver.

På Facebook har företaget berättat om tillverkningen av rullstolen. Enligt dem kommer 2 Chainz genomföra större delen av sin turné i det rosa vrålåket.

”Jag bryr mig inte om du tycker om hans musik eller inte. Vi är extremt glada över att ha jobbat med honom och hans team”, skriver de på Facebook.

”Låt inget stå i vägen”

På Instagram hyllar fansen nu 2 Chainz och hans rullstol.

”Jag har så mycket respekt för dig. Jag föddes utan ben och har alltid önskat mig en rosa rullstol. Kan du inte skicka hit den när du är klar med den? Förresten, har den en mugghållare?”‚ skriver ett fan.

”En av de mest inspirerande artisterna jag någonsin sett”, skriver ett annat.

”Ett geni har inga begränsningar”, skriver ett tredje.

2 Chainz har uppträtt i rullstolen i Tucson, Arizona och tackar nu sina fans för stödet. Han levererar också en uppmaning på Instagram.

”Kom ihåg att aldrig låta någon eller något stå i vägen för att du ska kunna vara bra. Om jag kan så kan du”, skriver han.

ARTIKELN HANDLAR OM