Tv-stjärnan i smutsig tvist med ex-frun

1 av 2 | Foto: Chris Pizzello / AP TT
Jesse Williams.
NÖJE

En bitter vårdnadstvist blossar upp mellan ”Grey’s anatomy”-stjärnan Jesse Williams och hans ex-fru Aryn Drake-Lee.

Hon tycker att Williams utsätter deras barn för okända kvinnor och kräver ensam vårdnad om barnen.

Efter skilsmässan mellan ”Grey’s anatomy”-skådisen Jesse Williams, 36, och Aryn Drake-Lee, 33, offentliggjordes blossar nu en vårdnadstvist upp mellan ex-paret.

I skilsmässodokumenten kräver hon ensam vårdnad av deras två barn, en treårig dotter och en snart tvåårig son, rapporterar TMZ. Aryn Drake-Lee hävdar att Jesse är en ansvarslös förälder som utsätter barnen för att tvingas umgås med, för dem, okända kvinnor.

Exfrun påstår också att Williams har ett hett temperament och att han lägger upp bilder på deras gemensamma barn i sociala medier för att mildra den negativa publicitet han har fått i media sedan skilsmässan blev offentlig.

Nu vill hon att domaren ska se till att han håller flickvänner utom räckhåll från barnen fram tills dess att han har dejtat dem i sex månader.

Slår tillbaka mot ryktena

Enligt uppgifter till PageSix ska Jesse Williams ha börjat dejta skådespelerskan Minka Kelly, 37, innan han och exfrun avslutat sin relation.

Jesse har däremot insisterat att relationen med exfrun inte tog slut på grund av Kelly. För några dagar sedan kommenterade han skilsmässan för första gången.

– Helt plötsligt sitter idioter och skriver analyser om att jag på något sätt kastade bort en 13 år lång relation. Det är den mest smärtsamma upplevelsen jag har haft i mitt liv. Jag har gått igenom det med en person som jag har älskat av hela mitt hjärta, och att min familj är splittrad på grund av att en tjej jag jobbar med är söt, sa han då till TMZ.

Williams och Drake-Lee var ett par i 13 år och gifta i fem.

ARTIKELN HANDLAR OM