Kardashians ex med i kändis-Big Brother: ”Ni känner igen min snopp”

NÖJE

Han är känd för att ha dejtat Kim Kardashian och en omtalad sexvideo.

Nu är Ray J en av deltagarna i brittiska ”Celebrity Big Brother”.

Och det dröjde inte länge innan han skämtat om både sin snopp och Kanye West.

1 av 4

På tisdagskvällen drog den nittonde säsongen av kändis-Big Brother i Storbritannien igång. I ett hav av mer eller mindre kända deltagare är det svårt att sticka ut. Men en som lyckades redan under premiärkvällen var rapparen Ray J, 35, rapporterar Daily Mail.

Gliring till Kanye West

För dagen passande klädd i ”Union Jack”-skjorta presenterade han sig för de brittiska tv-tittarna.

– Ni känner nog igen mig för min musik, tv-program och min snopp, ska han ha sagt och syftat på den sexvideo som han spelat in tillsammans med dåvarande flickvännen Kim Kardashian, 35, i början av 2000-talet.

Han ska sedan ha skojat om att han är förvånad över att det finns de som fortfarande inte sett den omtalade filmen, och därför uppmanat folk att ladda ner den.

– Det ger mig ännu mer pengar!

Ray J äntrade sedan Big brother-huset till sin egen låt ”I hit it first”, en uppenbar gliring till Kayne West, 39.

Får en miljon dollar

Ray J har redan gjort avtryck på årets säsong, förmodligen till producenternas stora glädje. Rapparen, som även uppges ha haft en relation med Whitney Houston innan hennes död, ska nämligen få en miljon dollar för sin medverkan.

”Kim är en av de största kändisarna i världen och de skulle aldrig få henne, men att få med Ray J betyder att de har någon med god insyn i vad som försiggår bakom stängda dörrar”, ska källor med insyn i produktionen ha sagt till brittisk media, enligt Daily Mail.