Gry Forssell hittade kärleken under utekväll med Axwell

1 av 4

avAgnes Aronsson

NÖJE

Gry Forssell firar tio år som gift med sin man Alex Kossek till sommaren.

Men kanske skulle det aldrig blivit så, om det inte var för en stulen jacka – och en utekväll med dj:n Axwell.

– Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, säger Gry Forssell i podcasten Livshjulet.

Gry Forssell, 44, och hennes man Alex Kossek, 39, har varit ett par i 17 år, och snart firar de tennbröllop. I podcasten ”Livshjulet” berättar hon hur ett ”one night stand” ledde fram till det lyckliga äktenskapet med två barn.

– Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Det är ofta lätt att man gör en bild av vilken som är din typ eller en bild av vem man ska träffa, säger Gry Forssell i podden.

När hon var 28 år jobbade hon och Alex Kossek, då 22 år, på samma produktionsbolag, där Gry gjorde livsstilsprogrammet ”Silikon” för TV3.

– Så det var inte ett ”one night stand” i den bemärkelsen att det var någon jag aldrig hade träffat. Vi hade känt varandra på jobbet och hängt lite på jobbet och setts och och så, säger hon i ”Livshjulet”.

I podcasten berättar Gry Forssell om en kväll när hon var ute tillsammans med sin framtida man, och en vän vid namn Axel. Till Nöjesbladet bekräftar hon att kompisen var dj:n Axel ”Axwell” Hedfors, 39, som hon är vän med sedan länge.

”Det var väldigt lyckat”

Under utekvällen blev Alex Kosseks jacka snodd i garderoben. Därmed hade varken Alex eller Axel ”Axwell” Hedfors någonstans att sova för natten, eftersom nycklarna låg i jackfickan. Då hängde de med Gry hem.

– Men då fick Axel sova på soffan och så sov Alex med mig, och så blev Alex kvar. Det var väldigt lyckat. Vi hade kul från start och det var väldigt självklart från början. Han var kvar i fyra, fem dagar. Sedan dess har det varit vi. Jättehärligt, säger hon i ”Livshjulet”.

Men ”jacktricket” var inte ett planerat knep från Alex Kosseks sida, enligt Gry Forssell.

– Nej faktiskt inte, vi var tillbaka och letade efter den där jackan sen. Den var dyr. Han älskade den där jackan, säger hon i podden.

Men utan jackan, och utekvällen med Axwell, hade livet kanske inte tagit samma vändningar, och istället för att älska jackan valde han att älska Gry i nöd och lust när de gifte sig i juli för tio år sedan.

– Han är jävligt härlig, han är rolig, pratar mycket och tänker mycket och analyserar och vrider och vänder på saker. Vi låg och pratade hela nätterna, berättar Gry Forssell i ”Livshjulet”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Axwell