Berghagens påsk-”fuck you” till Petter

Är ännu goda vänner efter ”Så mycket bättre”

avAndreas Hansson

Här skickar Lasse Berghagen en glad hälsning till Petter Askegren.

Och avslutar med ett glatt ”fuck you”.

”Ändå mäktigt”, skriver Petter på Instagram.

1 av 2 | Foto: Peter Wixtröm
Lasse Berghagen.

De blev goda vänner i ”Så mycket bättre”.

Lasse Berghagen, 71, och Petter Askegren, 42, har ännu sju år senare god kontakt, om än kanske inte så frekvent.

Men inför den stundande påskhelgen har den forna allsångsledaren tagit fram läsplattan och skickat en glad hälsning via e-post som Petter Askegren nu publicerar genom en skärmdump på sitt Instagramkonto:

”Long time no hear. Hoppas allt är okej med dig. Fuck you och glad påsk! Berghagen”. Till bilden skriver hiphopprofilen ”Ändå mäktigt” och ett hjärta.

”Sinnessjuka sms från Berghagen”

Det är inte första gången Berghagen kör en mer gangsta’-liknande kommunikationsform, ända sedan ”Så mycket bättre” har han strösslat meddelandena till Askegren med ”fuck you”, naturligtvis med glimten i ögat.

– Jag får sinnessjukt roliga sms från Lasse Berghagen. Typ ’fuck you, I love you!’, berättade Petter Askegren för Nöjesbladet 2010.

Könsgreppet i allsången

I somras raffade Berghagen även till med ett könsgrepp under sitt besök hos ”Lotta på Liseberg”. Mitt i ”En kväll i juni” i duettform med Molly Pettersson Hammar, 21, tog han ett stadigt grepp om sina ädlare delar och gungade bredbent fram och tillbaka under några sekunder.

– Jag hade jobbat med Panetoz och vi stod och pratade efter en show vad som behövs i dag för att vara en rappartist och då berättade de och gjorde den där rörelsen. Det kom spontant i glädjen att få jobba med Molly. Hon är suveränt duktig. Jag drogs med av det hela, sa han till Nöjesbladet då.

ARTIKELN HANDLAR OM