Ola-Connys hårda wrestlingmatch: Det svartnade för ögonen

1 av 2
NÖJE

Ola-Conny blir rejält tilltygad när han gör upp i Ullareds första wrestlingmatch.

– Det gjorde fruktansvärt ont, säger han.

Ola-Conny, 53, eller ”OC Crush” som hans wrestling-alias lyder, får en match han sent ska glömma i kvällens avsnitt av Ullaredkanal 5.

– Det var häftigt och roligt, men det gjorde fruktansvärt ont, säger han.

Var duktig på judo

Han är inte främmande för kampsporter. När han var yngre var han till exempel duktig på judo. Men han är enligt egen utsago en fridens man och avskyr slagsmål och våld. Wrestling är därmed en helt ny upplevelse för Ullared-profilen.

– Jag funderade lite när jag fick frågan och blev alldeles orolig och nervös. Jag undrade vad jag hade tackat ja till, så jag googlade en del och frågade bekanta och då blev jag ännu mer orolig. Jag var så fruktansvärt nervös och tänkte på det här i flera dagar. Det var helt nytt för mig och jag hade ingen kontroll.

Fick en ordentlig knock-out

Han drillas inför matchen i ett hårt träningspass med wrestler-mästaren Seinbolt, men åker ändå på ett par rejäla smällar.

– Det var ganska tufft. Jag fick mig en ordentlig knock-out så att det svartnade för ögonen, säger han och fortsätter:

– Jag går inte här och tycker synd om mig själv. Det är mycket show också, men jag visste inte riktigt alltid när jag skulle väja undan och då blev det ett par smällar.

Wrestlar i kalsonger

Väl i boxningsringen, iförd en sparsmakad wrestling-outfit bestående av kalsonger och boxarkängor, går Ola-Conny en match som varken han, eller Gekås-besökarna, sent ska glömma.

– Reaktionerna från folk när man stiger ut i Gekås butik nästan halvnaken, ja det var många som tappade kassarna då, säger han och skrattar.

Kan du tänka dig wrestling som ny träningsform?

– Jag kan nog vara med och träna, men skulle nog inte känna för en ny uppvisning, säger han och fortsätter:

– Jag tycker om lite tokiga grejer ibland. Annars blir livet tråkigt. Och det var väldigt roligt.

Ullared sänds ikväll klockan 20 på kanal 5.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ola-Conny

Ullared

Gekås

Wrestling

Kanal 5