Allt vi vet om ”Only murders in the building” säsong 2

Premiär 28 juni 2022

Amatördeckartrion i "Only murders in the building" spelas av Selena Gomez, Steve Martin och Martin Short.
Amatördeckartrion i "Only murders in the building" spelas av Selena Gomez, Steve Martin och Martin Short.

Säsongsfinalen av ”Only murders in the building” på Disney+ lämnade tittarna med fler frågor än svar.

Och tur är det väl då att en andra säsong är på ingång.

Här är allt vi vet om nya säsongen!

Selena Gomez, 29, Martin Short, 72, och Steve Martin, 76, är skådespelarna bakom mordlösartrion i succéserien ”Only murders in the building” på Disney+.

Trion består av inredningsdesignern Mabel Mora, den stapplande teaterproducenten Oliver Putnam och den tidigare tv-stjärnan Charles Haden-Savage. Alla tre bor i lägenhetshuset Arconia i New York.

I första säsongen begicks ett mord i huset och de tre främlingarna fann varandra genom ett gemensamt intresse för ”True crime”. Tillsammans startade de en podcast för att försöka lösa mordet.

Trion löste mordgåtan, men under de sista minuterna av säsongsavslutningen blir de alla tre misstänkta för ett nytt mord i huset. Och så leds tittarna in i säsong två.

Seriens skapare John Hoffman lovar att den andra säsongen kommer att innehålla mycket av de element som tittarna uppskattar, så som satiren och humorn.

Här är allt vi vet om säsong två

Rollerna:

Gomez, Short och Martin innehar fortfarande huvudrollerna.

Enligt Us Weekly blir modellen och skådespelerskan Cara Delevigne, 29, ett nytt tillskott för säsongen och spelar Alice, en sofistikerad konstvärldsinsider som blir insnärjd i mysteriet.

I januari 2022 hintade Martin Short att han nyligen filmat tillsammans med Shirley MacLaine och Amy Schumer för serien. Men det är inte bekräftat.

Tina Fey, 51, kommer att återvända som gästskådespelare i serien.

Handlingen:

Säsong två tar fart direkt efter den blodiga säsongsavslutningen där Mabel ser ut att döda Arconia-chefen Bunny. Hon och hennes podcast-kompisar blir sedan bortkörda av polisen.

John Hoffman berättade för Entertainment Weekly att den nya säsongen kommer att gå i en ”större riktning med alla tre på heta stolen efter att ha trampat i klaveret”.

I sista avsnittet av första säsongen säger Mabel att det fortfarande finns en del lösa trådar i Tim Kono-fallet. Dessa trådar säger Hoffman att de har koll på.

Det finns i alla fall en fråga som skaparen planerar att besvara i nya säsongen:

”Varför var Bunny i Mabels lägenhet? Och var någon annan där med henne?”

Säsong tre?

När inspelningarna av säsong två drog igång bekräftade Hoffman att han gärna ser att historien fortsätter.

– Jag tror att alla inblandade är så glada över att jobba med det här. Vi har tre stora stjärnor i serien, så det känns som en fin gest att de väljer att arbeta och lägga tid på det här. Jag tror att alla skulle älska att fortsätta, sa han till Elle.

”Only murders in the building” har säsongspremiär 28 juni på Disney+.

Det är ännu oklart om alla avsnitt kommer att släppas samtidigt eller om det blir som förra säsongen, då det släpptes ett i veckan.

Publisert:

LÄS VIDARE