Qristina Ribohn om sina vredesutbrott i ”Farmen”

Ser tillbaka på bråken

Publicerad 2021-12-28

Qristina Ribohn.

Qristina Ribohn erkänner att hon är usel på det sociala spelet.

i ”Farmen 20 år” får realityprofilen se tillbaka på sin medverkan – och på sina vredesutbrott.

– Jag blir skogstokig, det är ju så det ryker om öronen på mig, säger hon.

Qristina Ribohn, 66, slog igenom stort när hon var en av deltagarna i ”Farmen” 2001. I år firar programmet 20 år, och Qristina är fortfarande ett namn som många känner igen och förknippar med TV4:s långkörare.

– För mig är det ganska svårt att förstå att det har gått 20 år sedan den här upplevelsen med Farmen. Det krävs inte mycket för att jag ska komma ihåg varenda dag av den tiden jag var där, säger hon i minnesprogrammet ”Farmen 20 år”.

Qristina i ett av alla bråk med de andra deltagarna.

Det gör Qristina Ribohn i dag

Hon är pensionär sedan drygt ett år tillbaka och lever ett lugnt liv i Karlshamn. I en tidigare intervju med Aftonbladet har hon sagt att det absolut inte blir fler realityserier för hennes del. Men hon pratar gärna om sin tid i ”Farmen”.

I ”Farmen 20 år” spelas det upp en rad klipp där Qristina Ribohn får ilskna utbrott på de andra deltagarna. När hon i dag ser tillbaka på det så rycker hon mest på axlarna åt det hela.

– Jag känner till mitt temperament och jag vet ju hur jag reagerar på falskspel och skitsnack och på lögner. Jag blir skogstokig, det är ju så det ryker om öronen på mig, säger hon.

Erik Niva.

Erik Niva i ”Farmen”

I tillbakablickarna på den allra första säsongen av ”Farmen” får man även se en 22 år gammal Erik Niva. I dag är han en av Sveriges mest framgångsrika sportjournalister, då var han journaliststudent. Senare skulle det komma fram att hans medverkan endast var för att infiltrera dokusåpavärlden. Den fejkade medverkan stoppade honom dock inte från att analysera Qristina Ribohns humör.

– Hon är ju ett fullständigt unikum, just om man ska se till hur hon fungerar i grupp så gör hon ju inte det. Hon är en ”one man show” och det tycker jag är synd. Hon tar ingen som helst hänsyn till vem hon trampar över, vem hon sårar och hur mycket skada hon ställer till med när hon går fram som hon gör, säger han i ett klipp från 2001.

”Sprack direkt”

Qristina håller idag med Erik och erkänner att hon är, och alltid har varit, dålig på att interagera samspelt med andra.

– Det handlar ju inte så mycket om att sköta en farm som att kunna det här sociala spelet. Och det kan inte jag. Jag har aldrig kunnat det, jag har aldrig varit intresserad av det överhuvudtaget. Så vi kan väl säga att det sprack direkt, säger Qristina Ribohn.

”Farmen 20 år” sänds måndag till torsdag 19.30 på TV4 och på TV4 play.

ANNONS