Samir Badran lämnar ”Talang” – anledningen bakom beslutet

Pär Lernströms hyllning: ”Kommer sakna dig”

Samir Badran i ”Talang” i TV4.
Samir Badran i ”Talang” i TV4.

Samir Badran hoppar av ”Talang”.

Anledningen till att han nu lämnar TV4 är att han vill satsa fullt ut på sin nya karriär.

– Jag älskar ”Talang”, det är typ det roligaste jobbet jag har haft, så det är klart att det är sorgligt, säger Badran.

I januari är det premiär för ännu en säsong av ”Talang” på TV4. Det är som vanligt Pär Lernström, 41, som leder programmet, men nu den här gången får han göra det utan sin sidekick Samir Badran, 31.

– Det är första gången på tre år som jag gör det här själv, utan Samir Badran vid min sida, säger Lernström i ett klipp på Instagram.

Anledningen är Badrans karriärbyte. Han är snart färdig mäklare och vill nu satsa fullt ut på sitt nya jobb. Lernström och TV4 önskar Badran allt gott i framtiden.

– Men jag vill också vara tydlig och säga att jag kommer sakna dig, Samir, vid min sida, säger Lernström och fortsätter:

– För det jag tror att vissa av tittarna kanske inte förstår är hur mycket du gör för det här programmet. Din energi smittar av sig på alla människor runt omkring dig, och jag hoppas verkligen att du och jag får jobba tillsammans någon gång mer. Jag älskar dig, tack så jättemycket, säger Pär Lernström.

Programledare: Pär Lernström och Samir Badran Juryn: Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra
Programledare: Pär Lernström och Samir Badran Juryn: Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra

Samir Badran: ”Sorgligt”

Samir Badran har även lagt ut en videohälsning på sin egen Instagram där han tackar för den fina hälsningen. För Aftonbladet berättar han mer om beslutet att hoppa av ”Talang”.

– Det var ingen dramatiskt beslut, utan det bara skedde helt naturligt eftersom jag har haft mina mäklarstudier.

Samir Badrans mäklarbild.
Samir Badrans mäklarbild.

Men var det ändå ett tufft beslut att ta?

– Alltså, jag älskar ”Talang”, det är typ det roligaste jobbet jag har haft, så det är klart att det är sorgligt. Men det känns ändå som helt rätt beslut att ta. Jag vill satsa fullt ut på min karriär som mäklare utan att ha halva foten i medievärlden.

Vad kommer du sakna mest med ”Talang”?

– Hela produktionen, Pär, alla man träffar under inspelningarna, det är mycket jag kommer sakna. Men jag ångrar mig absolut inte.

”Talang” har premiär den 14 januari 2022 på TV4 och på TV4 play.

Publisert:

LÄS VIDARE