Därför tog det slut mellan Josephine Qvist och Nick Ebert

Distansen blev för jobbig för förhållandet

Josephine Qvist och Nick Ebert har gjort slut.

Nu berättar influencern om anledningen.

”Vi gör detta för att få lite egentid bara”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

Efter cirka ett år ihop är förhållandet mellan influencern och tidigare realitystjärnan Josephine Qvist, 29, och hockeyproffset Nick Ebert, 28, över.

I en Instagram story berättar Josephine Qvist att hon inte orkar att få fler frågor om Nick Ebert och berättar därför att de har gjort slut.

”Och jag vill bara säga det att det är inget som hänt mellan oss. Jag älskar Nick och han mig”, skriver hon.

Josephine Qvist.
Josephine Qvist.

Berättar: ”Pratar fortfarande”

När Aftonbladet når Josephine Qvist berättar hon om anledningen till uppbrottet och säger att de fortfarande har kontakt.

”Jag mår okej då det inte hänt något mellan oss mer än att distansen är jobbig. Klart jag saknar honom men vi älskar varandra och pratar ofta fortfarande. Vi gör detta för att få lite egentid bara, inget mer komplicerat än så”, skriver hon i ett sms.

Spelade i Örebro – åkt hem till USA

Nick Ebert är en amerikansk hockeyspelare som fram till nyligen spelade i Örebro Hockey, samma stad som Josephine Qvist bor i. Efter att Nick Eberts kontrakt inte förlängdes med laget reste han hem till USA.

Var Nick Ebert kommer att spela härnäst är inte klart, men enligt uppgifter till Aftonbladet är han överens med ytterligare ett svenskt hockeylag, nämligen HV71.

Nick Ebert på isen.
Nick Ebert på isen.
Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln