Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren efter Benjamins sommarprat: ”Gör ont i mig”

Berättar om känslorna efter sonens ord om tuffa skilsmässan

Benjamin Ingrosso pratade i ”Sommar i P1” om hjärtklappningen han brukade få som liten under sina föräldrars många bråk.

Nu kommenterar både Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren sommarpratet.

”Om jag kunde skulle jag åka tillbaka och bara göra allt bra för oss alla”, skriver Emilio Ingrosso på Instagram.

Benjamin Ingrosso, 23, berättade i ”Sommar i P1” om hur han var för liten för att gå emellan bråken mellan sina föräldrar Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, och om hur han, som en försvarsmekanism, alltid försökte vara ”den glada” och ställa till med show och underhållning.

Emilio: ”Förtvivlat ledsen”

Emilio Ingrosso skriver nu i ett Instagraminlägg om sina känslor efter att ha lyssnat på sommarpratet.

”Jag är så förtvivlat ledsen över att du fick uppleva vår skilsmässa. Du skulle absolut inte ha fått gjort det. Men man kan tyvärr inte styra allt i livet. Men jag är ändå lycklig och glad över att vi äntligen fick vår tid tillsammans innan du blev vuxen. Jag har älskat dig ifrån första sekund jag såg dig. Det vill jag att du ska veta. Om jag kunde skulle jag åka tillbaka och bara göra allt bra för oss alla. Jag missade en bit av ditt liv men vi har all framtid framför oss och den ska aldrig mer bestå av något annat än kärlek”, skriver han, och avslutar med att skriva ”jag älskar dig så mycket” på italienska.

Pernilla: ”Gör ont i mig”

Även Pernilla Wahlgren har skrivit om sommarpratet i flera Instagram stories. Där skriver hon bland annat:

”Gråtit, skrattat, blivit så berörd. Lilla Benjamin. Så full av bus och klokhet... men också familjens lilla glädjespridade och medlare som alltid bara ville att alla ska vara vänner och tycka om varandra... så sorgen över att det inte alltid gått gör ont i mig. Min fina lilla kille med det stora hjärtat ...”

Nära relation i dag

Benjamin Ingrosso har i dag en nära relation med båda sina föräldrar och sa i sitt sommarprat:

– Jag är inte minsta arg på någon över hur det har blivit. Jag fattar allihopa. Pappa var tvungen att sticka efter all skit han fick i skilsmässan, och mamma har haft det nog jobbigt att själv ta hand om tre jobbiga barn. Men det har varit ett tungt ansvar att hela tiden behöva medla mellan mina släkter och samtidigt förstå var jag själv passar in i kalkylen.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE