Golfarn vill inte gifta sig eller ha barn

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Dr kärlek - medicus amour
NÖJE

”Det var uppenbart att han kände sig obekväm med frågan men svarade ärligt att han inte var intresserad av att bli pappa och inte ville binda sig ytterligare”

Jag är en tjej som är ihop med en kille på 36 år. Jag är 34. Vi har varit ihop i fyra år och har en bra relation. Vi tycker om varandra. Jag var väldigt tydlig med från början att jag i framtiden vill bli mamma och gifta mig. Under en mysig middag i somras tog jag upp det igen. Det var uppenbart att han kände sig obekväm med frågan men svarade ärligt att han inte var intresserad av att bli pappa och inte ville binda sig ytterligare. Detta då han är en väldigt inbiten golfare och att det är för dyrt med bröllop bla bla. Svaret gjorde något med mig. Jag blev på något sätt mindre kär i honom. Det fick mig att fundera över relationen och till och med börja titta efter andra. Om jag ska vara ärlig har jag heller inga som helst problem med att träffa andra. Snälla doktorn, red ut det här till mig.

Missa inte tåget - sätt ultimatum

Att sätta ultimatum i en relation är inte något jag rekommenderar. Men i ditt fall gör jag det. Annars kanske du missar det tåget du gärna vill åka med. Vill du ha försöka få små gulliga småtomtar i ditt liv måste du vara med en man som har samma dröm. Ge golfarn en till chans. Lyckas inte det sätter du på dig singelbrallan och spanar efter någon med samma dröm i ditt liv.

Sitt inte och häng läpp över ditt kärleksliv - kontakta själv Dr Kärlek. mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Golf

Graviditet

Kärlek