Claudia Galli Concha

Anklagades för vikthets – nu slår Claudia Galli tillbaka

Av: 

Frida Söderlund

NÖJE

Hon anklagades för vikthets i sociala medier.

Nu svarar Claudia Galli Concha på kritiken.

”Jag kan bli så trött på att det är så enkelt att kritisera mammor som vill bli av med sina gravidkilon” skriver hon i sin blogg.

Skådespelaren Claudia Galli Concha, 38, la ut en bild på sig själv på sin blogg där hon skrev om sin kamp för att nå sin målvikt efter graviditeten.

Inlägget kritiserades i sociala medier där människor ansåg att Galli Concha hetsade till bantning.

Nu slår tvåbarnsmamman tillbaka och skriver att kvinnor borde peppa varandra i stället för att trycka ner.

”Jag kan bli så trött på att det är så enkelt att kritisera mammor som vill bli av med sina gravidkilon, men man skulle aldrig kritisera någon som inte blir av med sina 23 kilo plus. Om jag inte hade gått ner mina gravidkilon så hade jag inte varit hälsosam. Hade det varit bättre? Överviktig men politiskt korrekt? Hade jag varit en bättre förebild då?” skriver hon på sin blogg.

”Inget fult med det”

Hon skriver också att hon aldrig varit någon som brytt sig om dieter eller vikt, och aldrig uppmanat till någonting sådant. Dessutom skriver skådespelerskan att viktresan varit helt frivillig och något hon står för.

”Jag älskar min kropp, mer nu än innan jag fick barn, min kropp är helt fantastisk, den har burit mina två tjejer och det är ju oslagbart. Men man får vilja gå ner sina gravidkilon. Det är inget fult med det” skriver hon i bloggen.

ANNONS

25% rabatt på hela Ellos Collection! Fynda bland klänningar, kappor och mycket mer.

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen – ”Unga mammor” 2018

ÄMNEN I ARTIKELN

Claudia Galli Concha