Gordon Ramsay sågar fansens mat på Twitter

1 av 2 | Foto: Wong Maye-E / AP SCANPIX SWEDEN
NÖJE

Tv-kocken Gordon Ramsay har tagit sitt raseri till Twitter.

Där sågar han hemmakockar vid fotknölarna.

”Ser ut som insidan på min morfars stomipåse”, lyder ett betyg.

Tv-kocken Gordon Ramsay, 50, har som bekant gjort tv-karriär på att vara den arga kocken, som reser runt och rasar, hånar och strör svordomar på vad misslyckade restauranger serverar sina gäster. Han har också lärt upp elever i sitt ”Hell’s kitchen”.

Nu går Ramsay ett steg längre, genom att fullständigt roasta sina fans på Twitter, då de ber om hans kommentar på sin matlagning.

Kocken från Skottland retweetar fansens matbilder, med sitt eget omdöme till. Han gör det gärna personligt, med hemmakockarnas namn inbakat i det hårda betyget.

En person som vill få in sin ägg-, majonäs- och osttoast på kockens meny får ett väldigt trist utlåtande: ”Ser ut som insidan på min morfars stomipåse”, twittrar Gordon Ramsay. Hen som vill få ett omdöme på gårdagens middag, möts av kräksskämtet: ”Kom det där just upp igen?”.

Ramsay: ”Tuggben för hundar?”

”Ser ut som ett mattunderlag” twittrar tv-kocken om en person som visar upp sin omelett på bild. En paprikarätt i tre färger får också bottenbetyg av skotten: ”Rätter som den här ger vegetarianer dåligt rykte”.

En person som visar kombons maträtt får höra: ”Leta efter en ny kombo… fort”, medan den som visar upp sin hemmagjorda regnbågsbagel får kommentaren: ”Är det där ett tuggben för hundar?”.

En del hemmakockar får faktiskt godkänt av Gordon Ramsay. Men de är väldigt få. En image kräver ju underhåll.

ARTIKELN HANDLAR OM

Twitter