Christian Slater vill ha delad vårdnad

NÖJE

Utdragen skilsmässa från Ryan Haddon

Skådespelaren Christian Slater har ansökt om delad vårdnad för sina två barn, fyra och sex år gamla, i samband med skilsmässan från Ryan Haddon. Det uppger nyhetsbyrån AP.

Foto: Christian Slater, 36, och tv-producenten Ryan Haddon separerade för drygt två år sedan.

Christian Slater, 36, och tv-producenten Ryan Haddon separerade för drygt två år sedan, och skilsmässan har varit en utdragen historia. Paret gifte sig på alla hjärtans dag 2000. Slater har tidigare haft problem med alkohol och droger, men deklarerade inför äktenskapet med Haddon att han fått bukt med missbruket.

Men efter parets flytt till London, där Christian Slater spelat teater i West End, har han synts rumla rejält åtskilliga gånger. Bland annat lyckades han bli utslängd från en strippklubb – eftersom han vägrade ta av sig sin Richard Nixon-mask.

Ett annat strippklubbsbesök, i Las Vegas 2003, fick Ryan Haddon att bli så rasande att hon kastade ett whiskyglas i ansiktet på sin man. Christian Slater var tvungen att sy 20 stygn och Ryan Haddon greps av polis.

Christian Slaters första stora filmroll var som 15-åring mot Sean Connery i "Rosens namn", och han har spelat i en lång rad filmer som "True Romance", "Very Bad Things", "Windtalkers" och "En vampyrs bekännelse".

Daniel Wiklander